سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه رب انار ترش

در این مطلب طرز تهیه رب انار را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رب انار ترکیب ساده‌ای از آب انار، شکر و آبلیمو می‌باشد؛ بنابراین همان فوایدی که از آب انار بدست می‌آید از رب انار نیز می‌توان کسب کرد.

آب انار حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین‌های B. است که دارای فواید سلامتی بی شماری می‌باشد. در این مطلب طرز تهیه رب انار را به شما عزیزان آموزش میدهیم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم:

دانه انار ترش: ۵ کیلوگرم
نمک: ۲ قاشق غذا خوری

دستور تهیه:

۱. انار را دانه کنید و لا‌به‌لای آن را نمک بزنید.

۲. انار‌ها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید.

۳. بعد از یک روز دانه‌های انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید.

۴. آب انار رد شده از صافی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

۵. وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید.

۶. در جوش آخر اگر کف‌های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آن‌ها را بردارید.

۷. به مدت ۳ تا ۴ ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.

سایر نکات

استفاده از دیگ مسی باعث می‌شود رب انار رنگ تیره تری پیدا کند.

منبع: سایت دو نفره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.