وی افزود:ما قرار است روندی را به تماشاگران نشان دهیم که این روند آرام آرام شکل خودش را عوض میکند و تبدیل به موضوعی میشود که ما امروزه آن را زیاد میبینیم.
پوریانی فر در خصوص انتخاب بازیگران و مدت زمان تمرین این اثر نمایشی بیان کرد: این کار نیاز به بازیگرانی داشت که زمان زیادی را به این کار اختصاص دهند چراکه باید ۹ ماه تمرین میکردیم.
وی ادامه داد: این کار، چون دیالوگ و بازی خاصی نداشت خیلی از بازیگران به دلیل دیده نشدن کار را ترک کردند که در نهایت توانستم یک تیم ۱۲ نفره از بازیگران را تشکیل بدهم که همه آنها دانشجو هستند و به معنای واقعی حرفهای عمل میکنند.
پوریانی فر با بیان اینکه این نمایش در جشنواره تئاتر دانشجویی به روی صحنه رفته است، گفت: جوایز زیادی را در بیست و یکمین جشنواره تئاتر دانشجویی از جمله تندیس بهترین کارگردانی که جایزه آن بورسیه تحصیلی مدرسه تئاتر «اپیداروس» یونان بود، نمایش برگزیده بیستویکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی، کارگردان برگزیده، تندیس بهترین طراحی لباس و لوح تقدیر بهترین موسیقی از بیستویکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی را کسب کردیم.
این کارگردان در خصوص حمایت مسئولان تصریح کرد: هزینه سفرم به یونان را مرکز برای حمایت تقبل کرد. امسال نیز دبیر جشنواره آقای حسین عبداللهی دنبال کارها بود و همچنین تالار مولوی و آقای حبیبی همکاری کردند که بتوانیم اجرا را به روی صحنه ببریم.
وی در خصوص استقبال مخاطبان اظهار داشت: این نمایش در روز اول مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت و در روزهای آینده هم ظرفیت سالن پر شده است.
پوریانی فر با تاکید بر اینکه امیدوارم دانشجویان به دیدن کارم بیایند، گفت:مشکل مالی برای این کار نداریم چرا که بلیت ۱۰ هزارتومانی به دانشجویان میفروشیم. من و گروهم بعد از ۹ ماه تمرین به دنبال این هستیم که دانشجویان این تئاتر را ببینند به این دلیل که این یک کار دانشجویی است.
گفتنی است؛ این نمایش با بازی علیرضا آشوری، سپندار اعلم، میلاد افواج، مرصاد بورقان، متین حبیبیان، علی اصغر حسینی، شهاب رحمانی، اکبر سلمانی اله دادی، مهدی قربانی، جواد کارگر، بردیا مشهودی و نرگس نیک سیرت تا ۲۶ آذر در تالار مولوی به روی صحنه میرود.
انتهای پیام/