مهارتهای زبانی
بچههایی که هوش بالایی دارند به حرفهایی که شما میزنید، توجه زیادی نشان میدهند. به عنوان مثال زمانی که شما برای آنها کتاب میخوانید، آنها تمام حواس شان را به شما میدهند، حتی اگر زیر ۶ ماه داشته باشند. آنها همچنین میتوانند در ۱۴ ماهگی کلمات را به صورت جمله به زبان آورند، کاری که ممکن است از کودکان بزرگتر برنیاید.
حل مشکلات
کودکان باهوش میتوانند مشکلات شان را مانند کودکان بزرگتر از خودشان حل کنند. به عنوان مثال کودکی که در جایی گیر افتاده، میتواند اسباب بازیهای خود را روی هم بچیند و راه فراری برای خود پیدا کند.
تمرکز بالا
اکثر کودکان قادر نیستند که برای مدت طولانی روی چیزی تمرکز کنند. به عنوان مثال شما در حال کتاب خواندن برای او هستید، اما او ناگهان حواس اش به سمت چیز دیگری جلب میشود. اما اگر کودک تان از هوش زیادی سرشار باشد، تا انتهای داستان به حرفهای شما گوش میدهد.
مهارت ارتباطی
اگر کودک شما به خوبی با اطرافیانش ارتباط برقرار میکند، با این که هنگام صحبت کردن دیگران سرش را به سمت آنها میچرخاند، یا به چشمهای اطرافیان خیره میشود و به حرف هایشان گوش میدهد، بدانید که کودک باهوشی دارید.
مهارتهای زبانی پیشرفته
کودکانی که هوش بالایی دارند، از مهارتهای زبانی بالاتری نسبت به دیگر کودکان برخوردارند. در حرف زدنهای این کودکان، شما متوجه میشوید زمانی که او با بزرگسالان صحبت میکند، لغات و جملات بلندتری را به کار میبرد و هنگامی که طرف صحبت آنها کودک است، لغات و جملاتش نیز سادهتر میشود.
هنر و درک ریاضی
اگر طراحی و نقاشی و مهارت شمارش اعداد در کودک شما بالاست، شک نکنید که فرزندتان جزو باهوشترین کودکان است. کودکانی که هوش بالایی دارند معمولا میتوانند احساسات دیگران را تشخیص دهند. آنها میتوانند حتی برای دیگران دلسوزی کنند.
قوه تخیل بالا
اگر احساس کردید که کودکان تان در حال بازی قوه تخیل بالایی دارد و مدام رویاپردازی میکند، بدانید که او از هوش بالایی نیز برخوردار است.
تنها بازی کردن
کودکانی که هوشی بالایی دارند دوست دارند که تنهایی بازی کنند. آنها بازیهای انفرادی را به بازیهای گروهی ترجیح میدهند؛ بنابراین اگر دیدید که کودکان به تنهایی نشسته و دارد به آرامی برای خودش کتاب میخواند یا با اسباب بازی هایش بازی میکند، نگران نشوید و بدانید که او از هوش بالایی برخوردار است.
حافظه
اگر کودک شما هوش بالایی داشته باشد، از همان ابتدا شما آن را احساس خواهید کرد. او عروسکی را که شما از او پنهان کردید، از یاد نمیبرد یا این که میداند آشپزخانه مکان خوراکی هاست. در واقع شما این تشخیص را میدهید که او زمان و مکان را بهتر از کودکان دیگر تشخیص میدهد.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/