سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نبود پایه محکم در ستاد تنظیم بازار، عامل اصلی افزایش خودسرانه برخی قیمت‌ها

سرپرست معاونت سیاسی استاندار کرمان گفت:افزایش هر گونه قیمت در استان باید بر اساس کارشناسی اصولی و بر طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار باشد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، ملانوری
سرپرست معاونت سیاسی استاندار کرمان در جلسه ستاد تنظیم بازار کرمان گفت:هر گونه افزایش قیمتی در کالا‌ها باید بر اساس کارشناسی و با مصوبه باشد چرا که بایستی آرامش بازار حفظ شود.

وی با اشاره به اینکه نرخ گذاری‌ها در این ستاد انجام میشود افزود: با توجه به مشکلات سیاسی که ناشی از تحریم‌ها داشتیم تا کنون نرخ گذاری‌ها صورت نگرفته بود و اکنون بر اساس پیشنهادات ارائه شده بعد از جمع بندی‌های کارشناسان این قیمت‌ها اعلام خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز گفت: ۴۰۰ حلقه لاستیک روزانه در استان کرمان نیاز است که هم اکنون ۲۳۰ حلقه تامین می‌شود و ۱۷۰ حلقه لاستیک کمبود در ناوگان سنگین حمل و نقل داریم که این مسئله نیاز به مدیریت دارد.

مهدی حسینی نژادگفت: موضوعی که برای استان چالش ایجاد کرده و هنوز درگیر آن هستیم، بحث لاستیک است در حالی که در جلسات قبل نیز در این زمینه بحث و تصمیم گیری شد.

وی افزود: ۱۶ هزار و ۷۵۸ لاستیک سواری و سنگین در ماه‌های مهر و آبان به استان رسیده که جزء ۵ استان اول کشور در توزیع لاستیک و ششمین استان در جذب لاستیک سنگین هستیم.

حسینی نژاد با اشاره به اینکه سهمیه استان کرمان به لحاظ سهمیه ناوگان دوبرابر استان‌های دیگر جذب شده، تصریح کرد: ناوگانی که کارت هوشمند از حمل و نقل دارند، ۱۲ هزار و ۴۵۶ مورد است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: ۴۰۰ حلقه لاستیک روزانه در استان کرمان نیاز است که هم اکنون ۲۳۰ حلقه تامین می‌شود و ۱۷۰ حلقه لاستیک کمبود در ناوگان سنگین حمل و نقل داریم که این مسئله نیاز به مدیریت دارد.

وی با بیان اینکه ۷۱ درصد از لاستیک‌ها به ناوگان برون شهری تخصیص داده شده، افزود: پیشنهاد ما این است مکاتبه‌ای از سوی استانداری با وزارتخانه صورت بگیرد تا بتوانیم لاستیک بیشتری را جذب کنیم  زیرا در این زمینه مشکل داریم.

حسینی نژاد تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت ارز دولتی برای واردات لاستیک در اختیار و تعرفه را از ۲۶ درصد به ۶ درصد کاهش داد که ما در استان کرمان با برخی از بازرگانان رایزنی کردیم تا واردات لاستیک را انجام بدهند و درخواست داریم شورای تامین مصوبه‌ای در این زمینه داشته باشد.

سیدعلی سیدعلیخانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان نیز در این جلسه بیان داشت: نیاز لاستیک حمل و نقل تامین نشده و نگران رکود و خوابیدن خودرو‌ها هستیم نه اعتصاب آنها.

وی افزود: به نظر می‌آید تعدادی از لاستیک‌ها خارج از سامانه توزیع شده باشد و تقریبا روزانه ۱۰۰ حلقه لاستیک توزیع شده که این تعداد کم است و مشکل لاستیک خیلی جدی است.

در این جلسه پیشنهاداتی در خصوص افزایش تعرفه و نرخ شن و ماسه، شیشه، آرایشگاه‌های مردانه، خشکشویی و نان، بحث و تصمیم گیری در مورد افزایش احتمالی قیمت‌ها به جلسات آینده موکول شد.

همچنین قاچاق دام، حفظ آرامش بازار و حمایت از مردم، پرهیز از افزایش قیمت‌ها طی دو مرحله درسال ۹۷، افزایش قیمت نان و کاهش وزن نان تولیدی فعلی و حذف گوشت از سبد غذایی مردم از مهمترین مواردی بود که در این جلسه مطرح و برای پیگیری مورد تاکید قرار گرفت.
انتهای پیام /ی

حذف گوشت به علت گرانی از سبد غذایی مردم

برچسب ها: تعزیرات ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.