وی تصریح کرد: اورژانس در گذشته هیچ اطلاعی از وضعیت بیمارستانها برای پذیرش بیماران نداشت و همین موضوع مشکلاتی متعدد برای ما ایجاد کرده بود اما هم اکنون تلاشهای زیادی در نهادینه شدن mcmc صورت گرفته است.
سرپرست سازمان اورژانس کشور افزود: در سال های اخیر کیفیت ، سرعت خدمت رسانی را در mcmc را افزایش دادهایم و ارتباط موثر بینبخشی در اورژانس پیش بیمارستانی و معاونت درمان و سایر قسمتهای بیمارستانی که در درمان نقش دارند ایجاد کردیم.
کولیوند ادامه داد: یکی از اهداف دیگر در بحث mcmc ایجاد یک داشبورد مدیریتی مناسب با اطلاعات آنلاین برای اتخاذ تصمیمهای مهم مسئولان بود که این کار صورت گفته است.
مشاور وزیر بهداشت گفت: در آغاز اجرای شروع mcmc با هماهنگی معاونت درمان به سازمان اورژانس سپرده شد و این سازمان طبق اساسنامه موظف شد در دانشگاههای علوم پزشکی با هدف بهبود خدمت رسانی این بخش را فعال و راهاندازی کند.
وی ادامه داد: اجرایی شدن mcmc نقش پررنگی در کاهش هزینههای در حوزهسلامت دارد، همچنین ارزیابی درستی از بررسی مشکلات در حوزهظرفیت بیمارستانها ارائه میکند.
سرپرست سازمان اورژانس کشور در پایان گفت: سال گذشته با پشتیبانی وزیر بهداشت بخش "ای یو سی" اورژانس کشور توانست در وزارتخانه به درستی انجام وظیفه کند و مدیریت خوبی در زلزله کرمانشاه داشت.
انتهای پیام/