سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان قم عنوان کرد؛

راه اندازی ۱۶۰ دوربین نظارتی ترافیک در قم

سرهنگ میرقیصری گفت:در آخرین جلسه مقرر شده تا ۲۶ آذرماه سال جاری ۱۶۰ دوربین در محل‌های حادثه‌خیز راه‌اندازی شود.

به گزارشگروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوانازقم،سرهنگ حسن میرقیصری سرپرست پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان قم ظهر امروز در نشست خبری که در سالن جلسات ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شد، با اشاره به طولانی شدن راه‌اندازی دوربین‌های نظارتی در سطح شهرگفت:جلسات متعددی در این زمینه برگزارشده و متأسفانه مشکلات اقتصادی سبب عدن راه‌اندازی آن‌ها تاکنون شده است.

سرپرست پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان قم با بیان اینکه هنوز طرح بررسی معاینه فنی خودروها در قم عملیاتی نشده است، بیان کرد: دوربین‌های نصب‌شده فعلاً فقط سرعت غیرمجاز، عبور از چراغ‌قرمز، تجاوز به خطوط عابر پیاده، ورود به خطوط ویژه و غیره را ثبت و نظارت می‌کند.

وی وجود دوربین‌های نظارتی ترافیک را سبب پایش تصویری تخلفات دانست واضافه کرد: در آخرین جلسه مقرر شده تا 26 آذرماه سال جاری 160 دوربین در محل‌های حادثه‌خیز راه‌اندازی شود.

فرمانده انتظامی استان قم با انتقاد از عدم راه‌اندازی دوربین‌های ترافیکی سطح شهر یادآور شد: شورای ترافیک استان باید مستحکم‌تر به مسائل ورود کند چرا که تنها پلیس راهور توانایی مشکلات ترافیکی استان را ندارد، همچنین باید فرهنگ‌سازی در دستور کار دستگاه قرار گیرد.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان قم نیز در این جلسه با اشاره به وجود برخی مراکز عمومی غیرمجاز به ویژه قهوه‌خانه‌ها در سطح استان اشاره کرد: راه‌اندازی قهوه‌خانه جرم نبوده ولی متأسفانه در برخی موارد شاهد وقوع برخی جرائم در این مکان‌ها هستیم که باید اتحادیه‌ها نظارت بیشتری بر آن‌ها داشته باشند.

سرهنگ مهرداد حاجی‌زاده معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم نیز در این جلسه با اشاره به ارسال 351 خبر مربوط به پلیس برای رسانه‌های مکتوب، نوشتاری و برخط استان قم ابراز کرد:برای صداوسیما نیز 64 مصاحبه خبری با 45 دقیقه در صدا و 180 دقیقه در سیما در هفت ماه سال 97 اتفاق افتاده است.

سرهنگ پیام کاویانی با بیان اینکه اتحادیه‌ها و اتاق اصناف باید واحدهای غیرمجاز را معرفی تا پلیس آن‌ها را پلمپ کند،تصریح کرد: درصورتی‌که اتحادیه‌ها درخواست پلمپی داشته باشند 10 الی 20 روز به واحد مربوطه فرصت داده‌شده و بعد محل پلمپ می‌شود و فک پلمپ نیز با نظارت اتاق اصناف خواهد بود.

وی با اشاره به راه‌اندازی تیم‌های مشترک برای رصد محل‌های پاتوق اراذل‌واوباش در استان ادامه داد: واحدهایی که نقض موارد بهداشتی مانند قهوه‌خانه دارند با درخواست اداره بهداشت از ناجا پلمپ می‌شود و پلیس به تنهایی نمی‌تواند واحدی را تعطیل کند.

انتهای پیام/ح

۱۶۰ دوربین ترافیکی تا ۲۶ آذرماه در قم راه‌اندازی می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.