وی ادامه داد: اولین جلسه کارگروه ملی فرهنگ سلامت تشکیل شد و دبیرخانه این کارگروه در معاونت اجتماعی وزارت بهداشت تعریف شده است و در استانها نیز کارگروههایی در نظر گرفتیم.
صالحیبا بیان اینکه مجموع ۲۶ اقدام در سند فرهنگ سلامت تدوین شده است، گفت: مهترین اقدامات در راستای ارتقای سواد سلامت در حوزه اجتماعی شکل گرفته است و امیدواریم بتوانیم با ارتقای سواد سلامت مردم به پیشگیری و خود مراقبتی کمک کنیم و در این مسیر باید از ابزارهای هنر و فرهنگ و رسانه بهره ببریم.
وزیر ارشاد تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا از ظرفیت خیرین در ارتقا فرهنگ به ویژه فرهنگ سلامت استفاده کنیم، توجه داشته باشیم فرهنگ سلامت باید در حوزه اجتماعی توسعه پیدا کند و با پیشگیری بتوانیم بسیاری از هزینهها را کاهش دهیم.
صالحی اظهار کرد: نهادهای مدنی و دینی مانند مساجد میتوانند به فرهنگ سلامت کمک کنند و مقرر شده است که کارگروههای ملی و استانی کار خود را آغاز کنند و هر ۶ ماه یک بار گزارشهای شفافی در شورای فرهنگ عمومی داده شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه ردیف بودجه به سند فرهنگ گفت: شورای فرهنگ عمومی به دنبال هم افزایی است یعنی اینکه بتوان با منابع موجود بتوان کیفیت را بالا برد و در این راستا معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه نیز نقش خود را در قسمت بودجه مکمل ایفا میکند.
انتهای پیام/