سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش بادام زمینی

در این مطلب دستور تهیه خورش بادام زمینی را آموزش داده ایم.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر علاقه زیادی به غذا‌های متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی را حتما امتحان کنید مطمئنا از طعم آن خوشتان می آید.

مواد لازم:

۲ پیمانه پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
۱ پیمانه آب
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
½ پیمانه کره بادام زمینی

دستور تهیه خورش بادام زمینی

پیاز‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر. ا. اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس بامیه‌ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.