وی ادامه داد: موضوع این نشست درمان بیماریهای مادرزادی از طریق روشهای غیرجراحی است و این کنگره بیشتر جنبه آموزشی برای پزشکان جوان دارد.
نوحی افزود: کنگره با حضور بیش از ۶۰۰ شرکت کننده و پزشکانی از ۲۰ کشور دنیا برگزار میشود. انتقال تجربیات، بحث و تبادل نظر در خصوص تصویربرداری اختصاصی قلب جنین و نارساییهای موجود از جمله موارد مهم مطرح شده در این کنگره خواهد بود.
بیماریهای قلبی عامل اصلی مرگ و میرهاست؛ فاکتورهای خطر در ایران این به خوبی شناسایی نشدهاند و در این بین کشیدن سیگار، استعمال دخانیات و کم تحرکی به همراه مسائل ژنتیک در بروز این دسته از بیماریها موثر است. در یک جمع بندی باید گفت که بیش از ۴۰ درصد از مرگ و میرها بر اثر بیماریهای قلبی و عروقی است.
نوحی بیان کرد: در این بین پیشرفت این حوزه به دلیل تجهیرات ساخته شده است زیرا درمان بدون تجهیزات و امکانات امکان پذیر نیست.
وی تاکید کرد: هنوز تحریمها اثری در حوزه قلب و عروق نگذاشته و این امکانات بوسیله وزارت بهداشت به موقع خریداری شده است، بیشتر خدمات قلب و عروق تحت پوشش بیمه قرار دارند و طرح تحول امکانی به بیمارستانها داده تا به بیماران در زمینه تجهیزات کمک کنند.
وی با اشاره به قیمت بالای تجهیزات قلب و عروق در همه جای دنیا، گفت: بیماران قلبی وابسته به فاکتورهای خطر است و بین ۸ تا ۱۰ درصد از نوجوانان به بیماریهای قلبی مبتلا و از بین این افراد ۵ تا ۸ درصد دچار سکتههای حاد قلبی میشوند و خوشبختانه در ایران درمان بیماریهای قلبی از پیشرفت خوبی برخوردار است.
نوحی ادامه داد: امواج به طور طبیعی برای بزرگسالان و به خصوص نوزادان ضرر دارند و ما باید استفاده درست از لوارم الکترونیکی داشته باشیم .
نوحی افرود: نگاه تجاری در تولید تجهیرات پزشکی به خدمات پزشکی کمک کرده است، به طور مثال در حال حاضر به جای شکافتن سینه با روش لیزر عمل جراحی قلب انجام میگیرد.
نوحی افزود: جامعه پزشکی در زمان بروز مشکلات و تورم بسیار کمک حال مردم بودند و به نظر من تناسب در هر چیزی مثل تعرفهها باید ایجاد شود.
وی افزود: افزایش تعرفهها بنا بر نظر شورای عالی بیمه است و ما باید بیشتر به نیاز مردم توجه کنیم.
در ادامه مراسم حجت مرتضائیان عضو هیات مدیره انجمن قلب کودکان ایران گفت: ارتباط خوبی با انجمنهای کشورهای مختلف دنیا داریم، پیش بینی میشود در هر ۱۰۰ تولد زنده یک کودک مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلبی باشد. شیوع بیماریهای قلبی مادرزادی زیاد است و تشخیص و درمان به موقع بسیار برای کودک بیمار مهم است و این کنگرهها برای شناسایی و درمان این ببماران در کشور تشکیل میشود.
وی افزود: در حال حاضر عملهای جراحی قلب تا ۹۰ درصد موفقیتآمیز است.
مرتضائیان بیان کرد: در بخشی از درمان بیماریهای قلبی مطابق استانداردهای اروپایی هستیم اما در بخشی دیگر با این استانداردها فاصله داریم.
وی گفت: تعیین تعرفه منوط به رای و نظر هیات وزیران و شورای عالی بیمه است و بر اثر بروز هر اتفاقی تناسب باید رعایت شود.
نوحی اضافه کرد: پزسکان در چنین شرایطی کمک شایانی به مردم کردهاند و در این برهه زمانی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز خصوصی ارزانتر به مردم ارائه می شود.
وی ادامه داد: روغن پالم از میزان بالایی اشباع مضرر برخوردار است، به طور کلی من معتقدم که چربی گیاهی بهتر از نوع چربی حیوانی است.
نوحی یاد آوری کرد: برخی از محققان معتقدند لبنیات فرآوری نشده برای سلامتی مفید است که باید در این خصوص پژوهش هایی بیشتر انجام شود و محققان زمان بیشتری را صرف این موضوع کنند.
انتهای پیام/