سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سارقان طلا در دام پلیس فسا/ ارزش طلا‌های مسروقه ۱۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال

فرمانده نیروی انتظامی فسا گفت: اعضای باند ۳ نفره سارقان طلاجات منزل در این شهرستان دستگیر شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سرهنگ فرج رستمی فرمانده نیروی انتظامی فسا گفت: در پی وقوع سرقت طلاجات منزل در نقاطی از سطح شهر، گروه ویژه پلیس آگاهی تشکیل و شناسایی سارقان در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی صحنه‌های سرقت و استفاده از توانمندی‌های تخصصی پلیس، اعضای باند سارقان حرفه‌ای شناسایی شدند.

فرمانده نیروی انتظامی فسا ادامه داد: پس از انجام اقدامات فنی در راستای شناسایی مخفیگاه متهمان و صدور دستور قضایی، مأموران پلیس آگاهی شهرستان طی چند عملیات جداگانه اعضای باند ۳ نفره سارقان را در استان‌های البرز و تهران دستگیر و به شهرستان فسا انتقال دادند.

سرهنگ رستمی اظهار کرد: در تحقیقات انجام شده، متهمان به ۸ فقره سرقت طلاجات منزل اعتراف که ارزش ریالی آن‌ها ۱۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان فسا با بیان اینکه متهمان پس از تکمیل تحقیقات روانه دادسرا شدند، از شهروندان خواست با رعایت اصول ایمنی و مجهز کردن منزل به تجهیزات بازدارنده نظیر دوربین مداربسته، فرصت سرقت را از افراد سودجو سلب کنند.

انتهای پیام/چ

دستگیری سارقان در فسا

برچسب ها: سرقت ، نیروی انتظامی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
قفل ضد دیلم
۱۹:۳۴ ۰۸ آذر ۱۳۹۷
اصلا برای سارقین مهم نیست جایی که با انگیزه سرقت واردش میشن دوربین داشته باشه یا نه. دوربین فقط برای پلیس مهمه که اگر سارقین ماسک نزده باشند و صورتشون قابل تشخیص باشه و قبلا هم در بانک اطلاعاتی پلیس ذخیره شده باشه و هنوز هم در آدرسی که پلیس ازشون داره باشند، برای دستگیریشون اقدام کنه که طبیعتا برای پلیس بسیار خوبه چون آمار کشفیات پلیس بالا میره در حالیکه با توجه باینکه مردم روشهای سرقت را نمیشناسند، به اشتباه تصور میکنند حفاظ یا دربهایی که فلزی هستند و تحت عنوان ضد سرقت فروخته میشوند مانع ورود سارقین میشوند در حالیکه سارقین اصلا به جنس درب کار ندارند و فقط قفل نصب شده روی دربها را باز، هک یا تخریب میکنند.

پس فقط قفل درب باید ضد دیلم باشه به صورتیکه نه تنها ورود سارقین را از طریق روشهای رایج مثل باز کردن قفل از طریق شاه کلید، هک و توپی زنی غیر ممکن کنه بلکه تخریب قفل از طریق دیلم زنی را هم غیر ممکن کنه که دیگه هیچ دزدی نتونه از درب وارد بشه، حتی اگر درب ورودی، یک درب چوبی معمولی باشه.

پس برای اطمینان از این موضوع که آیا اون قفلی که فروشنده تحت عنوان ضد سرقت یا ضد دیلم معرفی میکنه واقعا تمام روشهای ورود سارقین را غیر ممکن میکنه، باید ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت ارائه کنه تا اطمینان پیدا کنید که قفل، درب، حفاظ، گاوصندوق یا .... واقعا ضد سرقته و فروشنده سعی نمیکنه با بزرگ کردن یک ویژگی اون کالا ، توجه شما را از باقی ویژگیهایی که باید در مقابل سارقین داشته باشه منحرف کنه.

نکته بعدی پیشگیری ورود سارقین از بالکن و پنجره ها است که تنها روش قابل اطمینان نصب حفاظی است که نه تنها امکان فاصله انداختن بین میله ها یا شکستن از نقاط جوش را با جک و دیلم نداشته باشه بلکه قابل بریدن با قیچی آهنبر هم نباشه