سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جانشین فرمانده ناجا:

طرح جامع امنیت کویر اجرا می شود/ افزایش انتقال مواد مخدر از دریا

جانشین فرمانده ناجا از اجرای طرح امنیت کویر خبر داد و گفت: این طرح در تمامی استان های حاشیه کویر اجرا می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبریبا اشاره به اینکه یکی از دغدغه ها و اولویت های ما تامین امنیت در کویر است، گفت: در این زمینه طرحی به عنوان طرح جامع امنیت کویر داریم که تمامی استان های حاشیه کویر در این طرح حضور خواهند داشتند.

وی ادامه داد: به گفته وزیر کشور این وزارتخانه در این زمینه کمک همه جانبه ای خواهد داشت و قرار است نامه ای به رئیس جمهور بدهیم و با سازمان برنامه بودجه هماهنگ کرده ایم که این طرح را در برنامه سال ۹۸ گنجانده شود.

جانشین فرمانده ناجا بیان کرد: پیش بینی های قابل توجهی برای ارتقاء امنیت در کویر هم برای جاذبه های گردشگری و برای جلوگیری از رخنه اشرار از مسیر کویر به شهرها و استان های حاشیه کویر داریم.

وی عنوان کرد: سعی می کنیم از تجهیزات و امکاناتی که در اختیار داریم و در اختیار خواهیم گرفت  پایش و رصد هوایی، الکترونیکی و اپتیکی حوزه مسیر، حضور فیزیکی، تقویت یگان های تکاوری و بالگردی، اشراف اطلاعاتی بر کویر را افزایش دهیم.

وی گفت: امیدواریم با تقویت یگان های تکاوری در مناطق مورد نیاز بتوانیم عملیات به موقع و موفقی را در بخش های مختلف رقم بزنیم.  

سلیمانی گفت: قطعا سال های آینده شاهد ارتقای قابل توجه امنیت کویر و مجموعه های که از کویر امنیت آنها متاثر است خواهیم بود.  

 وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح تماس حاکمیت با جامعه را پلیس دارد، افزود: حدود ۲۰  درصد از خدمات که حاکمیت برای مردم یا مردم با حاکمیت  دارند از طرف پلیس انجام می شود.

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به اینکه در سفر به استان کرمان دو هدف را پیگیری می کنیم، گفت: از سال گذشته تاکنون نظارت های ستادی و ارزیابی از عملکرد امنیتی در سطح استان داشته ایم و آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده ایم.

سلیمانی عنوان کرد: هدف دوم ما از حضور در کرمان، شرکت در همایش سالانه فرماندهان و مدیران استان است و هر سال در این زمان این همایش ها در سراسر کشور برگزار می شود و ارزیابی سال قبل را انجام می دهند و برنامه ریزی سال آینده در این همایش ها صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه  استان کرمان روند رو به رشدی در سال های اخیر داشته است، تصریح کرد: در سه سال اخیر نسبت به سال های قبل توانسته ایم در اجرایی ماموریت ها خود موفق شویم.

رشد ۲۰۰ درصدی کشف سوخت قاچاق در کرمان

سلیمانی عنوان کرد: استان کرمان در حوزه مقابله با سرقت رشد خوبی داشته و توانسته نسبت به سال گذشته در زمینه کشف سرقت خرد ۵۰ درصد و سرقت به عنف و زورگیری ها بین ۴۰ تا ۵۰ درصد پیشرفت داشته باشد.

جانشین فرمانده ناجا بیان داشت: در سطح استان کرمان ۱۸ درصد تلفات ناشی از تصادفات شهری و جاده ای در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است. همچنین رشد ۲۰۰ درصدی کشف قاچاق به ویژه قاچاق سوخت در کرمان مشهود است.

وی با اشاره به اینکهپ در سطح استان کرمان برای افزایش امنیت کویر اقدامات خوبی صورت گرفت است، ابراز داشت: ویژگی های خیلی خوبی را در عملکرد فرماندهی انتظامی استان کرمان امسال شاهد هستیم.

سلیمانی گفت: مهم ترین چالش های ما در جنوب شرق کشور که استان کرمان هم جزو از این منطقه محسوب می شود تهدیدات دشمنان خارجی به وسیله نفوذ تکفیری ها یا پشتیبانی و تقویت اشرار و معاندان نظام است.

وی با اشاره به اینکه ما در منطقه با سایر شرارت ها و تفکرات تکفیری مواجه هستیم، افزود: شاید هیچ کشوری در دنیا به اندازه ما مورد تهدید مرزی با عزم و اراده دشمن برای ایجاد اخلال در امنیت عمومی خود مواجه نباشد وعلاوه بر این ها کشور ما، کریدور انتقال و ترانزیت مواد مخدر در منطقه است.

افزایش انتقال مواد مخدر از مسیر دریا

سلیمانی با اشاره به اینکه در سال گذشته ما در افغانستان با یک رشد جهشی در تولید و انتقال مواد مخدر روبرو بوده ایم، تاکید کرد: بیشتر قاچاقچیان معتقدند ساده ترین و کوتاهترین مسیر آنها عبور از ایران و رسوب مواد به داخل کشور برای آلوده سازی جوانان ما است.

جانشین فرمانده ناجا ابراز داشت: سودا گران مرگ به دنبال انتقال مواد از طریق کویر و دریا هستند و انتقال از دریا اخیرا رشد بیشتری پیدا کرده است.

وی  بیان کرد:  کشور ما در مسیر عبور قاچاق کالا یا مبدا صدور و ورود کالا قرار دارد، در سال ها اخیر به دلیل اختلافات نرخ ارز با مشکل قاچاق سوخت به خارج کشور مواجه هستیم و کرمان جزو استان های مواجه با این پدیده است.

سلیمانی تصریح کرد: دشمنان که از طریق دیگر نمی توانند به مقابله با ما بپردارند به همین دلیل به یکسری ابزارهای سست متوصل شده اند و به دنبال آلوده سازی جوانان و کشور ما در زمینه روحیه مبارزه جویی و مقاومت ملت هستند.

مواد مخدر و فسادهای اجتماعی یک تهدید امنیتی است

وی بیان داشت: اگر مواد مخدر و فسادهای اجتماعی در کشورهای دیگر به عنوان  یک پدیده اجتماعی مطرح است اما در کشور ما به عنوان یک تهدید امنیتی که اراده و خاص دشمن در پشت آن قرار دارد مطرح است.

 سلیمانی تصریح کرد: در تقسیم بندی های کشور کرمان جزو استان های امنیتی کشور است زیرا در مسیر شرارت های برنامه ریزی شده دشمن قرار دارد. همچنین کرمان هم مرزبا استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و به دریا نزدیک است و در کریدور مرکزی کشور و در حاشیه کویر قرار دارد.

وی افزود: در خصوص ارتقاء سطح امنیت؛ همه منحنی ها در سطح  استان کرمان مانند کل کشور در حال رشد است. درسال جاری با کاهش قتل ها در سطح استان مواجه هستیم و توانسته ایم روند رو به رشد ناامنی را در سطح استان  کنترل کنیم و رو به نزول داشته باشیم.

۸۰ درصد نسل جوان درگیر فضای مجازی اند

سلیمانی با اشاره به اینکه یکی از چالشهای جدی ما در حوزه سایبری است، بیان داشت: در دهه ۹۰ به دلیل نیازهای حوزه سایبری، پلیس فتا را تشکیل دادیم و اکنون این پلیس قدرتمند ترین و مجهزترین  مجموعه در کشور برای مقابله با جرائم سایبری است.

وی تاکید کرد: در ابتدا پلیس فتا در تهران و بعد در شهرهای بزرگ کشور راه اندازی شد و  در سال جاری ۱۰۰ پلیس فتا در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت راه اندازی خواهد شد.

سلیمانی گفت: در این زمینه نیروهای خوبی را جذب کرده ایم و جذب  خواهیم کرد و با آینده نگری که صورت می گیرد، فکرمی کنیم در آینده بیش از امروز به این حوزه احتیاج داریم.

سلیمانی عنوان کرد: امروزه بیش از ۶۶ میلیون نفر از مردم کشور با فضای مجازی مرتبط هستند و نسل  جوان بالای ۸۰ درصد درگیر فضای مجازی اند.

وی گفت: کسب و کار، زندگی  و حتی جرم و جنایت ها امروز همه به سمت فضایی مجازی سوق پیدا کرده است.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.