وی اظهار داشت: سفیران سلامت دانش آموزی با کمک و همیاری مراقبین سلامت در مدارس در زمینه ی یادگیری و ارتقای دانش و آگاهی سلامت و بهداشت فردی و اجتماعی فعالیت می کنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود نیروی تخصصی مراقب سلامت در استان همدان، اجرای برنامه سفیران سلامت در مدارس فاقد مراقب سلامت توسط رابطین سلامت پیگیری و اجرا می شود که با این تدابیر تعداد دانش آموزان تحت پوشش در مدارس شهری 28 هزار و در مدارس روستایی 14 هزار نفر است.
وی اضافه کرد: سفیران سلامت دانش آموزی بازوهای توانمند در ترویج فرهنگ سلامت در جامعه هستند که در قالب برنامه ملی خود مراقبتی از سال 94 و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و با اجرای جشنواره سفیران سلامت، برنامه را در رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده یاری می کند.
عبداله جعفری ابراز کرد: با توجه به این که گروه های هم سال بیشترین تأثیر را بر عملکرد در تمامی حیطه ها داشته و اطلاعات از این طریق آسان تر انتقال می یابد که بر همین اساس به منظور بهره گیری از این توانمندی به منظور توسعه رفتارهای مناسب و تغییر رفتارهای ناسالم، سفیران سلامت آموزش های لازم را فرا می گیرند.
وی بیان این که این برنامه با همکاری معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود گفت: با برگزاری دوره های آموزشی برای مراقبین و رابطین سلامت و همچنین تهیه منابع آموزشی به فرهنگ سازی در بین دانش آموزان کمک شایانی می شود و دانش آموزان نیز با انتقال مفاهیم خود مراقبتی و سلامت به خانواده ها نقش به سزایی در ارتقای فرهنگ سلامت جامعه ایفا می کنند.
انتهای پیام/ ش