وی با بیان اینکه برای حل این مساله اقدامات متعددی انجام گرفت، ادامه داد: اواخر هفته گذشته در جلسهای با حضور مسئولان آتش نشانی تهران و معاون دادستان تهران این مساله را در میان گذاشتیم و خوشبختانه با همکاری دادستانی مقرر شد تا اگر ضرورت انجام بازدید ایمنی از ساختمانی وجود داشت، اما مالکانش مانع از این اقدام شدند، با دستور قضایی این بازدیدها انجام شود.
معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه با همکاری دستگاه قضایی امکان بازدید از تمامی ساختمانها در شهر تهران فراهم شد، گفت: در همین راستا نیز بنا داریم تا از ساختمانهای بلند مرتبه مسکونی در سطح شهر که در گذشته بازدید از آنها با مشکلاتی همراه بود، بازدید ایمنی انجام دهیم.
قدیری با بیان اینکه ۲۸ شاخص برای ایمنی ساختمانها به خصوص ساختمانهای بلندمرتبه وجود دارد، گفت: این موارد باید در ساختمانها رعایت شود که در بازرسی های ایمنی که براساس اولویت بندی ها انجام خواهد شد، به آن توجه می شود.
وی درباره اینکه آیا ساختمان های بلندمرتبه در مناطقی مانند منطقه ۲۲ ایمنی لازم را دارند، تصریح کرد: بخشی از بازدیدها مربوط به دارا بودن امکانات و تجهیزات و بخشی دیگر از آن مربوط به ساختمان هایی است که امکانات لازم را دارند، اما از آنها استفاده نمیکنند، در بسیاری از ساختمان های بلند مرتبه ما حالت دوم وجود دارد، یعنی امکانات و تجهیزات لازم وجود دارد اما از آنها استفاده نمیشود.
معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره تمهیدات بعد از بازدید ایمنی از ساختمان ها نیز گفت: با هماهنگی انجام شده با مقام قضایی بعد از بازدید ایمنی از ساختمان با توجه به شرایط و خلاءهای موجود به مالک فرصت داده می شود که نواقص و مشکلات را حل و فصل کند که اگر در موعد مقرر نسبت به رفع مشکلات و خلاءهای ایمنی اقدام نکند ساختمان با مجوز مقام قضایی پلمب خواهد شد.
به گفته قدیری، این تصمیم در مورد تمامی ساختمان ها در سطح شهر اعم از ساختمانهای مسکونی، تجاری، اداری و غیره است و البته طبیعی است که ساختمان هایی با جمعیت بیشتر و احتمال ریسک بالاتر در اولویت قرار دارند.
انتهای پیام/