وی افزود: این شرکت با 6000 هزار نفر عضو به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات به مشترکان است. علاوه بر آن از اهم کارهای این شرکت، توسعه پذیری به صورت مستمر است که با توجه به نیاز های مشترکان در راستای ارتقاء شاخص های توسعه انجام می شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ بیان کرد:یکی دیگر از اولویت های شرکت در کنار تامین برق، تسهیل و تعدیل در خدمات است که در فاز اول 90 درصد خدمات فروش و پس از فروش مشترکان به صورت غیر حضوری انجام می شود .همچنین دو سامانه غیر حضوری با شماره 1521 در مناطق جنوب وجنوب شرقی استان راه اندازی شده است. شرکت توزیع نیروی برق درصدد آن است این مقدار خدمات غیر حضوری را تا 100 درصد افزایش دهند.
وی در خصوص مشترکان پر مصرف گفت: در سطح کشور حدود 76 درصد از مشترکان خانگی هستند، خوشبختانه در شهر تهران نیز 80 درصد از مشترکان خانگی الگوی مصرف را که ماهیانه 300 کیلووات است، رعایت میکنند، 20درصد از این مقدار جزو مشترکان پر مصرف در سطح تهران به شمار میآیند.
صبوری با اشاره به تصویب هیئت دولت برای افزایش قیمت تعرفه مشترکان پر مصرف گفت: این مصوبه تا به حال به شرکت توزیع نیروی برق استان اعلام نشده است و امکان دارد دستخوش تغییراتی تا زمان ابلاغ شود، این موضوع به طور کامل پس از ابلاغ نهایی اطلاعرسانی خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول قیمت تمام شده برق با قیمت تکلیفی فروش فاصله زیادی دارد، به طور مثال هزینهای که شرکت توزیع از متقاضیان برای ایجاد انشعاب دریافت میکند، خیلی کمتر از مقدار واقعی آن است، منابعی که وزارت نیرو برای تأمین این هزینهها در دسترس دارد، شامل توسعه و نگهداری از محل انرژی و دریافت هزینه انشعابات از مشترکان است.
رئیس شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به آمار تلفات برق در استان تهران گفت: خوشبختانه شرکت توزیع برق تهران به عنوان یکی از بخشهای موفق در جلوگیری از تلفات است، مقدار این تلفات در پایان سال 96، 6.8 درصد بود که طبق برنامه قرار است تا پایان سال 97 به 6.4 درصد کاهش پیدا کند،این کاهش تلفات در سالهای اخیر توجیه اقتصادی را برای سرمایهگذاری در این بخش فراهم میکند.
وی با اشاره به خشکسالیهای سال اخیر و محدودیت در تولید نیروهای برق آبی گفت: در کشور سالیانه دو درصد به مشترکان، 5 درصد به پیک فشار مصرف و 3 درصد به انرژی مصرفی اضافه میشود. وزارت نیرو برنامهریزیهایی را در خصوص توسعه و توجیه اقتصدی نیروگاههای جدید و مدیریت مصرف انجام داده است که این مشکلات را مرتفع سازد.
صبوری گفت: در شهر تهران توسط وزارت نیرو و بخش خصوصی مقدار 1500 کیلووات انرژی خورشیدی نصب شده و در حال بهرهبرداری است، در این باره سیاستهای تشویقی در دو بخش تعریف می شود؛بخش اول شامل انعقاد قراردادهای افراد سرمایهگذار با وزارت نیرو است.قسمت دوم نیز بخش خانگی را در بر می گیرد بطوریکه افراد با خرید پنلهای خورشیدی علاوه بر تامین نیازهای خودشان از مزیت فروش مقدار مازاد انرژی به 10 برابر قیمتی بهره مند خواهند شد.
وی خاموشی ها را به دو نوع خاموشی های با برنامه و بی برنامه تفکیک کرد و در تشریح آنها گفت:خاموشیهای با برنامه طبق برنامهریزیهای سالیانه انجام میشود و علت آن سرویس، تأمین و نگهداری سیستم است. خاموشیهای بدون برنامه نیز تحت شرایط جغرافیایی و فنی رخ می دهد.
رئیس شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ افزود: شاخصهای به نام سایدی مدت زمان خاموشی را به ازای هر مشترک نشان میدهد، طبق آمار این شاخصه در سال 94، 310 دقیقه خاموشی به ازای هر مشترک و تا پایان سال 96 این مقدار به 161 دقیقه کاهش یافته است.
صبوری گفت: نزدیک 1200 کیلومتر شبکه با طول عمر بالا داریم که طی برنامهریزیهای سالیانه 10 الی 15 درصد آن را مقاوم سازی خواهیم کرد این موضوع که شامل 1200 دستگاه پست برق نیز میشود در راستای توسعه و بهبود شبکه برق انجام خواهد شد.
وی در خصوص تاثیر تحریمها بر ورود تکنولوژیهای مورد نیاز وزارت نیرو گفت: خوشبختانه در صنعت برق به ویژه در بخش توزیع آن 100 درصد تجهیزات در داخل کشور تولید میشود، وزارت نیرو هیچگونه محدودیتی در بخشهای خدمات مهندسی، تأمین کالا و تجهیزات ندارد.
رئیس شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ افزود: در این مدت چندین شرکت دانش بنیان با معرفی محصولات خود که ویژگیهای منحصر به فردی را در تولید دارد به شرکت نیرو پیشنهاد همکاری دادهاند، این محصولات مشابه خارجی نداشته و هرکدام در جهت تولید فناوری قدم تازهای برداشته اند.
صبوری در خصوص آمادگی وزارت نیرو برای مواجه با رخدادهای طبیعی گفت: طراحی و سیاستگذاری در شبکه برق به گونهای است که در بحث مقابله با بلاهای طبیعی ،بازسازی و مقاوم سازی شبکه؛ اقداماتی انجام شده است . انجام مانورها ، تدارک 500 گروه عملیاتی در سطح شهر و اختصاص مولدهای تولید برق برای بخشهایی همانند بیمارستان، مراکز آموزشی و بخشهای اداری از جمله این آمادگی هاست.
وی از راه اندازی سامانه ای در سال جدید خبر داد و گفت :ساز و کار این سامانه در خصوص بررسی مشترکان پر مصرف به صورت آنلاین است . این رصد در زمان پیک مصرف به ویژه در تابستان سبب بهبود وضعیت خاموشی ها می شود.همچنین سامانه مانیتورینگ مصرف برق استان تهران که در سال اخیر راه اندازی شد توانایی دسترسی به مقدار مصرف مناطق مختلف استان تهران را به وزارت نیرو می دهد.
انتهای پیام/