سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد:

مشهد به ۴۵ سوله جدید بحران نیاز دارد/در ایران تنها ۸ درصد مردم آموزش‌های مقابله با زلزله را گذرانده‌اند

سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد گفت:ما از نظر زیرساخت‌ها و تجهیزات مقابله و پیشگیری از بحران عقب هستیم.
 
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، امیر عزیزی سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد و رئیس آسیایی جامعه ایمن با اشاره به اینکه طبق مطالعات انجام شده به ازای هر ۵۰ هزار نفر باید یک سوله بحران وجود داشته باشد، گفت: بر این اساس مشهد به ۶۰ سوله بحران نیاز دارد که در حال حاضر با وجود ۱۵ سوله بحران در شهر مشهد به ۴۵ سوله بحران جدید نیازمندیم.

وی تصریح کرد: از مجموع ۱۵ سوله بحران مشهد ۱۴ سوله فعال و یک سوله بحران نیز در حال ساخت است.

سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد با بیان اینکه سوله‌های بحران تا پایان سال تجهیز می‌شوند گفت: البته این کار تنها وظیفه شهرداری مشهد نیست و همه دستگاه‌ها باید به این کار کمک کنند.

عزیزی افزود: حدود ۹۲ درصد شهروندان ژاپن از پیر و جوان آموزش‌های مربوط به امداد و نجات و مقابله با زلزله را فراگرفته‌اند، زیرا وجود خطر زلزله را باورکرده‌اند، اما در ایران تنها ۸ درصد مردم این آموزش‌ها را گذرانده‌اند که رقم بسیار پایینی است.

وی با اشاره به اینکه مردم ایران، استان خراسان رضوی و از جمله شهروندان مشهدی احتمال وقوع زلزله و سیل را باور نکرده‌اند، تصریح کرد: این در حالی است که ۸۰ درصد مساحت استان و ۶۵ درصد مساحت مشهد با وجود ۴ گسل از خطرپذیری بالایی نسبت به زلزله برخوردارند و احتمال وقوع زلزله ۶ تا ۸ ریشتری در این مناطق وجود دارد لذا گام اول در توسعه آموزش و زیرساخت‌های مقابله با بحران پذیرش آن است.

سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد گفت: اگر چه ما از نظر زیرساخت‌ها و تجهیزات مقابله و پیشگیری از بحران عقب هستیم، اما از نظر نیروی انسانی پتانسیل‌های بالایی برای آموزش‌های مربوط به حوزه امداد و نجات و پیشگیری از بحران داریم.

عزیزی افزود: متاسفانه در کشور ما نگرش جامعه‌ای به بحران وجود ندارد و بزرگترین معضل نیز در همین زمینه وجود نداشتن وزارتخانه مقابله با بحران است در حالی که کشور ارمنستان با توجه به جمعیت کم دارای این وزارت است.

وی تصریح کرد: درست است که ما زیرساخت‌ها و تجهیزات کافی در زمینه مقابله با بحران را نداریم، اما این بدین معنی نیست که بنشینیم و تنها نظاره‌گر باشیم بر همین اساس شهرداری مشهد در زمینه آموزش‌های امداد ونجات و مقابله با بحران اقدام به تشکیل گروه‌های دوام ثامن در مناطق مختلف شهرداری مشهد کرده که از شهروندان می‌خواهیم در این دوره‌ها شرکت داشته باشند.

سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد گفت: دوره‌های آموزشی دوام ثامن به صورت رایگان و در نزدیکترین محل به محل زندگی شهروندان برگزار خواهد شد.
 

دستگاه‌ها در هنگام بحران تعامل و هماهنگی خوبی ندارند


محمد شیدایی رئیس اداره پدافند غیرعامل شهرداری مشهد هم در این برنامه با بیان اینکه اگر بگوییم که دستگاه‌های مختلف در زمینه بحران در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند، غلو کرده‌ایم، گفت:، اما با این حال دستگاه‌ها در هنگام بحران وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهند، اما مشکل نبود تعامل و هماهنگی در این زمینه است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده حرکت خوبی در مشهد در راستای ایجاد تعامل و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف در مقابله و کنترل بحران انجام شده و تیمی مدیریت بحران متشکل از دستگاه‌های مختلف تشکیل شده است.
 
انتهای پیام//ج.ر
برچسب ها: حوادث ، مدیریت بحران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.