سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده اسبق لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

بر اثر کج سلیقگی برخی افراد در مجلس ششم جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی ادغام شد

سردار کوثری گفت: بر اثر تصمیمات و کج سلیقگی برخی افراد در مجلس ششم جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی ادغام شد و آبادانی بدون متولی باقی ماند.

سردار سرتیپ پاسدار محمد اسماعیل کوثری جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اهمیت و کارکردهای بسیج گفت: اهمیت و کارکردهای بسیج را باید در ابعاد نظامی، سازندگی، امنیتی، علمی و فرهنگی بررسی کرد.

کوثری ادامه داد: بسیج در طول 40 سال گذشته بسیار تاثیرگذار بوده و این تاثیرگذاری حاصل تدابیر ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) در تشکیل نهاد بسیج بوده و بسیج یعنی حضور آحاد مردم در حکومت مردمی جمهوری اسلامی که در زمان های بحرانی، سازندگی و خدمت در همه حوزه ها فعال و موثر بوده است.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم شورای اسلامی درباره نقش بسیج سازندگی در حوزه های اجرایی کشور اذعان کرد: پس از ایجاد جهاد سازندگی در سال 58، بر اثر تصمیمات و کج سلیقگی برخی افراد در مجلس ششم نسبت به نظام و افکار حضرت امام و تدابیر ایشان در احیای نهادهای موثر اجرایی کشور، سال 77 جهادسازندگی با وزارت کشاورزی ادغام شده و آبادانی بدون متولی باقی ماند. سال 79 مجددا با تدبیر مقام معظم رهبری بسیج سازندگی تاسیس شد و به لطف خداوند تاسیس این نهاد تاثیر بسیار خوبی در عمران و آبادانی روستاها داشت و باید این مسئله هم گسترش پیدا کند.

فرمانده اسبق لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله سپاه درباره عملکرد بسیج در زلزله کرمانشاه تصریح کرد: عملکرد بسیج سازندگی به خصوص در عرصه بازسازی روستاهایی که در زلزله کرمانشاه تخریب شده بودند به دلیل وظیفه اصلی بسیج سازندگی در عرصه بازسازی و محرومیت زدایی روستاها و مناطق محروم عملکرد بسیار خوبی بود و بسیج سازندگی با روحیه جهادی خود در جهت احیای کار جهادی بسیار خوب عمل کردند ودر افزایش روحیه مردم نیز توانسیت نقش خوبی را ایفا کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
علي اصغر كريمي
۰۴:۲۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
ان شاءالله دوباره جهادسازندگي به معني واقعي تلاش مقدس براي آباد كردن دنيا و آخرت مردم شكل گيري شود
گمنام
۲۲:۳۷ ۰۴ بهمن ۱۳۹۷
حقیقتا روستاها بی متولی شده یک زمانی نام این نهاد مقدس جهادسازندگی روستاها بود. یادش بخیر
ناشناس
۰۷:۵۷ ۰۷ آذر ۱۳۹۷
بر اثر تصمیمات برخی افراد در مجلس ششم جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی ادغام شد و آبادانی بدون متولی باقی ماند.واقعا همینطور است
بدبختی این هست که جهاد کشاورزی هم هیچ کاری نمیکنه برای کشاورزی جز توزیع سموم زیان آور
نه توالی کشت ،نه نظارت بر نوع کشت و...همین میشه که یکسال گوججه و هندوانه و خیار و سیب زمینی و...اونقدر زیاد کشت میشه که کشاورز ضرر میکنه یکسال هم قحطی میاد
ناشناس
۱۵:۲۹ ۰۶ آذر ۱۳۹۷
متأسفانه جهاد کشاورزی تبدیل شده به توزیع کننده کود وهیچ برنامه عملی برای کنترل و مدیریت تولیدات کشاورزی ندارد وباعث بدبختی و ضر وزیان کشاورزان و تغیر قیمت محصورات کشاورزی بصورت افسار گسیخته که گاهاً با کاهش شدید قیمتها باعث بدبختی کشاورز و یا بالا رفتن و نایاب شدن بعضی محضولات باعث درمانگی خریداران و مردم می شود
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۶ آذر ۱۳۹۷
حالا باید به بسیج امکانات بدهند با دست خالی کار مشکل است .
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۶ آذر ۱۳۹۷
حالا باید به بسیج امکانات بدهند با دست خالی کار مشکل است .
ناشناس
۱۳:۱۴ ۰۶ آذر ۱۳۹۷
واقع جهاد خیلی کارهای زیر بنایی تو مناطق محروم میکرد
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۶ آذر ۱۳۹۷
درود بر سپاه