از انتشار عکس دیگران بدون اجازه، خودداری کنید
زمانی که صحبت از انتشار عکس در فضای مجازی میشود، هر فردی به گونهای خاص عمل میکند. همانطور که شما دوست ندارید دیگران عکس تان را بدون اجازه شما منتشر کنند، دیگران هم دوست ندارند که شما بدون اطلاع آنها این کار را انجام دهید. شاید این کار از نظر شما مشکلی نداشته باشد، اما دلیل بر این نیست که دیگران هم با شما هم نظر باشند؛ بنابراین قبل از این که عکس دیگران را منتشر کنید، از آنها اجازه بگیرید. با این کار دیگر احتمال دلخوری هم پیش نمیآید.
بیشتربخوانید :آیا کتابخوانی توانسته جایگزین شبکههای اجتماعی شود؟
هنگام عصبانیت از شبکههای اجتماعی دوری کنید
برخی افراد هنگام عصبانیت به سمت شبکههای اجتماعی روی میآورند و از آن به عنوان ابزاری برای تخلیه خشم شان استفاده میکنند. آیا شما دوست دارید که دوستان و اقوام تان بدانند که شریک زندگی تان به شما خیانت کرده؟ اصلا آیا خود شما از دیدن پستهای ناراحت کننده دیگران لذت میبرید یا این که دوست دارید عکسهای تولد و شادی آنها را ببینید؟ اگر شما در زمانهای ناراحتی و عصبانیت عکس یا متنی منتشر کنید، ممکن است چیزهایی را به زبان آورید که بعدها برایتان پشیمانی به همراه بیاورد؛ بنابراین برای تخلیه انرژی خود به دنبال جایی جز شبکههای اجتماعی باشید.
در مورد پستهایی که میگذارید، بیاندیشید
شاید شما به یک میهمانی رفته اید و دوست دارید که از آنجا عکس بگیرید و آن را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید، اما آیا به این فکر کرده اید پستی که میگذارید میتواند برایتان دردساز شود؟ به عنوان مثال ممکن است افرادی که در آن میهمانی دعوت نبوده اند، از دیدن عکسهای شما دلخور شوند یا این که همکاران تان با دیدن ویدیو در حال خوشگذرانی شما، نگاهی متفاوت نسبت به شما پیدا کنند؛ بنابراین باید قبل از آپلود عکس، تمام جوانب را در نظر بگیرید. حواس تان حتی به متن یا کپشنهایی که زیر عکس تان مینویسید هم باشد.
به روابط دنیای مجازی تکیه نکنید
یادتان باشد که صحبت کردن با دیگران در شبکههای اجتماعی قابل مقایسه با صحبت کردن رو در رو نیست. تماس چشمی فواید زیادی دارد، در واقع تاثیری که چشمهای شما میتوانند روی دیگران بگذارند را نباید نادیده بگیرید. شبکههای اجتماعی برای شروع یک رابطه یا آشنایی ابتدایی مکان مناسبی ست، اما اگر میخواهید تاثیر بیشتر روی دیگران بگذارید یا رابطهای عمیقتر را تجربه کنید، باید از آن فضا خارج شوید. اگر چه شبکههای اجتماعی به شما این حس را میدهند که روابط خوب و موثری دارید، اما واقعیت چیز دیگری ست. در نهایت، هیچوقت به آدمهای مجازی دل نبندید و آن را جایگزین روابط واقعی تان نکنید.
تاثیر شبکههای اجتماعی را نادیده نگیرید
آیا میدانید که شبکههای اجتماعی چه تاثیری روی شما میگذارد؟ اصلا چرا شما از آن استفاده میکنید؟ این سوالات مهمی ست که باید از خودتان بپرسید، به خصوص اگر ساعتهای زیادی را صرف آن میکنید. به عنوان مثال شما به قصد چک کردن یک پست وارد اینستاگرام میشوید و ناگهان به خودتان میآیید و میبینید که یک ساعت از وقت تان را صرف آن کرده اید. اینجاست که باید از خودتان بپرسید: «آیا من در استفاده از این اپلیکشن زیاده روی کرده ام؟ آیا میتوانستم این وقتم را صرف اطرافیان یا عزیزان زندگی ام کنم؟» بنابراین مراقب زمانی که صرف شبکههای اجتماعی میکنید باشید تا به زندگی و روابط تان آسیب نزند.
دروغ نگویید
اگر در شبکههای اجتماعی دروغ بگویید، به عنوان مثال بگویید که به فلان جا رفته اید، اما عکس تان در جای دیگری باشد، یک روزی این دروغ تان بر ملا میشود و ممکن است که اطرافیان تان را از شما دلگیر کند. حتی ممکن است روزی به ضررتان تمام شود، آنوقت است که میشوید آش نخورده و دهن سوخته! بنابراین تا جای ممکن دروغ نگویید.
جزییات زندگی تان را بر ملا نکنید
شبکههای اجتماعی مکانی عمومی هستید، بنابراین شما نباید جزییات زندگی یا گزارش کار روزانه تان را در آن به اشتراک بگذارید. این کار نه تنها اطلاعات زندگی شما در اختیار دیگران قرار میدهد بلکه ممکن است که بر رابطه عاطفی تان نیز تاثیر منفی بگذارد. به عنوان مثال شاید شما دوست داشته باشید که از هدیهای که همسرتان برایتان خریده عکس بگذارید، اما آیا همسرتان هم به این کار راضی ست؟ هر رابطهای مدل خاص خود را دارد، بنابراین قبل از انتشار هر عکسی از زندگی خصوصی تان، با شریک زندگی تان مشورت کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/