وی ادامه داد: در این بین حذف آزمونهای زائد و کمک درسی از جمله برنامههای نشاط آفرینی است که فشار بار آموزشی را از دانشآموز گرفته و شادابی را به محیط مدرسه تزریق میکند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه میتوانیم از ظرفیت تشکلهای دانش آموزی در حوزه نشاط آفرینی بهره بگیریم گفت: برگزاری ساعات مدرسهای، سرود همگانی و اجرای طرح شهید بهنام محمدی از جمله طرحهایی است که میتوان با بهرهگیری از ظرفیت دانشآموزان به مرحله اجرای رساند.
کاظمی تصریح کرد: هر چه فضای تعاملی بین مدرسه و دانش آموزان بیشتر باشد دغدغه آموزشی کاهش پیدا کرده و فعالیتهای پرورشی توسعه پیدا میکند، موضوعی که در نهایت به نشاط آفرینی منجر خواهد شد.
وی از اجرای طرح جدیدی که وزیر آموزش و پرورش از طریق آموزش همراه با اسباب بازی یادآور شده خبر داد و گفت: این طرح در دوره ابتدایی رویکرد جدیدی را برای حوزه دانش آموزی به همراه دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره تأمین نیروی انسانی برای اجرای چنین طرحهایی گفت: نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای طرحهای نشاط آفرینی تمامی دانشآموزان و معلمان ما هستند و صرفا این برنامهها محدود به گروهی خاص نمیشوند.
انتهای پیام /
برای ایجاد این نشاط معلم نیاز به سرانه و کمک سرانه است که وظیفه شماست