در زمان حضور یوزها(لقب تیم ملی فوتبال ایران) در قطر این تیم سه بازی تدارکاتی انجام خواهد داد که تاکنون تنها بازی با قطر در تاریخ ۳۱ دسامبر(۱۰دی) قطعی شده است و با وجود قرار گرفتن نام فلسطین و لبنان به عنوان ۲ حریف تدارکاتی احتمالی تیم ملی در برنامه اعلام شده از سوی فدراسیون فوتبال در تاریخ های ۲۱ و ۲۴ دسامبر(۳۰ آذر و ۳ دی) تاکنون تقابل با این ۲ تیم قطعی نشده است.
نکته عجیب اینجاست که هر سه حریف تیم ملی در این بازی های تدارکاتی از تیم های عربی هستند که برای شبیه سازی تقابل با عراق و یمن به عنوان ۲ همگروه شاگردان کی روش در گروه چهارم جام ملتهای آسیا در نظر گرفته شده اند.
تیم ملی ایران در سه مرحله قبلی اردوی خود هم چهار بازی تدارکاتی با ازبکستان، بولیوی، ترینیداد و توباگو و ونزوئلا برگزار کرد که در ابتدا در ورزشگاه بنیادکار ازبکستان با تک گل مهدی ترابی از سد شاگردان هکتور کوپر گذشت و در ادامه در دیداری که علیرضا جهانبخش و مهدی ترابی برای ایران موفق به گلزنی شدند ۲ بر یک بولیوی را در ورزشگاه آزادی شکست داد.
سومین بازی ایران هم مقابل شاگردان دنیس لاورنس در تیم ترینیداد با تک گل کریم انصاری فرد به سود تیم ما اتمام یافت و در نهایت دیدار ملی پوشان فوتبال کشورمان با ونزوئلا که در ورزشگاه حمد بن خلیفه دوحه برگزار شد، با گل های علی قلی زاده برای ایران و داروین ماچیس برای شاگردان رافائل دودامل به تساوی یک بر یک رسید.
نکته عجیب تر اینجاست هیچ یک از هفت حریف تدارکاتی تیم ملی ایران از لحاظ سبک بازی شباهتی به ویتنام، تیم ۱۰۲ رنکینگ فیفا که باید ۲۲ دی در ورزشگاه آل نهیان ابوظبی مقابل تیم کارلوس کی روش قرار بگیرند ندارد.
مانند تمام تیم های شرق و جنوب شرق آسیا، سرعت تیمی ویژگی ویتنام است و این تیم از لحاظ فیزیک بدنی و توانمندی تکنیکی بازیکنانش با محدودیت مواجه است اما ازبکستان، بولیوی، ونزوئلا، ترینیداد و توباگو، قطر، لبنان و فلسطین به عنوان حریفان تدارکاتی تیم ملی ایران شباهت خاصی به ویتنام ندارند و می توان بازی تدارکاتی با تیم هایی که از سبک بازی مشابه با شاگردان پارک هانگ سئو برخوردار هستند، حلقه مفقوده دیدارهای تدارکاتی مدعی اول کسب عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا نام برد.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/