وی سیاست کلی شرکتهای آب و فاضلاب روستایی را تأمین آب پایدار برای مشتریان دانست و افزود: از تمام ظرفیتمان برای تحقق این هدف استفاده میکنیم و کارهای تحقیقاتی زیادی نیز در این باره انجام گرفته است.
مدیرعامل آبفار استان تهران یکی از برنامههای مهم در شرکت را تکمیل مجتمعهای آبرسانی دانست و گفت: در حال حاضر ۲۸ مجتمع تکمیل و در حال فعالیت هستند و به ۲۲۰ هزار نفر جمعیت از طریق این مجتمعها آبرسانی میشود.
بیشتر بخوانید:سرانه مصرف آب باید به نصف برسد
پوررجب افزود: یکی از برنامههای آبفار استان تهران وصل کردن تک روستاها به این مجتمعهاست تا کنترل و کیفیت آبرسانی ارتقاء یابد که در این راستا طی سال جاری نیز ۱۲ مجتمع آبرسانی با استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی تکمیل شده و ۱۱۱ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است.
وی چالش اصلی پیش روی شرکت را فرسودگی لولهها و شبکه توزیع بیان کرد و گفت: هم اکنون دو هزار و ۲۸۶ کیلومتر شبکه توزیع در اقطار و انواع مختلف در سطح روستاهای استان وجود دارد که با توجه به امکانات و دانش سالهای دور کارسازی شده است.
مدیرعامل آبفار استان تهران ادامه داد: هم اکنون این شبکهها بر اثر گذر زمان فرسوده و آسیب دیده شده است که البته با برنامه ریزیهای صورت گرفته مقرر شده است سالیانه ۵۰ الی ۶۰ کیلومتر از این شبکهها مورد بازسازی قرار گیرد.
پوررجب ابراز کرد: با اقدامات صورت گرفته هدررفت آب از ۴۳ درصد به ۳۸ درصد کاهش یافته است و در واقع آبفار استان تهران موفق شده پنج درصد از هدررفت آب خود را کنترل کند و براساس برنامه ریزی صورت گرفته این رقم تا پایان برنامه ششم توسعه به ۳۰ درصد خواهد رسید.
مدیرعامل آبفار استان تهران در پایان تصریح کرد: یکی دیگر از معضلاتی که شرکت با آن روبروست مربوط به انشعابهای غیر مجاز است که با بررسیهای انجام شده روستاهای استان تهران ۲۵ هزار انشعاب غیر مجاز دارد که تاکنون توانستهایم ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز شناسایی شده را ساماندهی کرده و تبدیل به مجاز کنیم.
انتهای پیام/