با افزایش دراز مدت قند در بدن عوارض میکروواسکولار دیابت یا تخریب رگهای بسیار ریز در بدن ایجاد میشوند که اعضای مختلف بدن همچون کلیه، چشم و اعصاب و قلب را درگیر میکند.
گرسنگی شدید و افزایش اشتها
تشنگی شدید، خشکی دهان و ادرار پی در پی
بی حسی یا سوزن سوزن شدن در پا
کاهش وزن غیرعادی، خستگی و بی حالی
مشکلات پوستی از قبیل خشکی پوست، عفونتهای قارچی و باکتریایی که بر اساس گزارشها میزان آن در دختران شایع تر از پسرهاست.
تاری دید
از دست دادن هوشیاری
در دیابت نوع 2 بدن قادر به استفاده و ذخیره گلوگز نبوده و گلوکز به جای تبدیل به انرژی به جریان خون بازگشته و سبب ایجاد علایم مختلف میگردد.
دیابت نوع 2 که با عنوان یا دیابت بزرگسالی یا غیروابسته به انسولین شناخته میشود به علت عدم توانایی بدن در تولید انسولین کافی و یا ناتوانی از استفاده بهینه از انسولین تولیدی رخ میدهد، حالتی که به آن مقاومت در برابر انسولین گفته میشود.
عوامل خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شامل چاقی، کلسترول بالا، فشار خون بالا و عدم تحرک بدنی کافی است. مطالعات نشان داده است که خطر ابتلا به دیابت با افزایش سن افزایش پیدا کرده و از این رو به این نوع از بیماری دیابت بزرگسالان نیز گفته میشود. بر همین اساس افراد چاق بالای 40 سال ریسک بالاتری برای ابتلا به دیابت نوع دو دارند. البته ظهور این نوع دیابت در افراد جوان نیز در حال افزایش است. به گفته برخی از متخصصان افرادی که دردوره بارداری به دیابت مبتلا می شوند، ممکن است بعدها به دیابت نوع 2 دچار شوند.
به طور کلی یکی از مهمترین بخشهای پیشگیری از پیشرفت بیماری دیابت و موفقیت در روند به نوعی درمان و کاهش شدت این بیماری مزمن، رعایت نکات تغذیهای و داشتن برنامه غذایی دقیق است.
اینفوگرافی زیر خوراکیهای مفید و مضر برای این دسته از افراد را به شما معرفی میکند.
انتهای پیام/