وی از ایجاد چسبندگی در اقتصاد کشور خبر داد و گفت: این امر نشان میدهد زمانی که قیمتها افزایش یابد، پایین آمدن آن به سادگی امکان پذیر نیست مگر آنکه با استفاده از منابع تزریقی بتوانیم این امر را اجرایی کنیم.
شهریاری اظهار کرد: رکود ایجاد شده در بخش مسکن زمینه ساز افزایش توان خرید مردم نمیشود و این امر به کاهش ارزش پول ملی مرتبط است.
بیشتر بخوانید: مبلغ وام مسکن افزایش خواهد یافت؟
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: متأسفانه در چند ماه گذشته تمامی نقدینگیهای موجود در بخش اقتصاد در حوزه ارز و طلا تزریق شده و از سوی دیگر کاهش توان خرید مردم باعث طولانیتر شدن دوره رکود در این حوزه شده است.
شهریاری توضیح داد: باید با افزایش نرخ تسهیلات مسکن و همچنین طولانیتر کردن مدت بازپرداخت اقساط از 15 سال به 20 سال و همچنین کاهش نرخ سود تسهیلات بتوانیم قدرت خرید مردم به ویژه اقشار کم درآمد را افزایش دهیم.
وی گفت: پیشنهاد افزایش نرخ تسهیلات را به دولت و بانک مرکزی دادهایم که امیدواریم هرچه سریعتر این اقدام به مرحله عملیاتی برسد.
چندی پیش عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی از افزایش نرخ تسهیلات مسکن در بخش خرید و ساخت خبر داد، اما هنوز قیمت قطعی این نرخ را اعلام نکرده است.
همتی معتقد است تسهیلات کنونی خرید مسکن در این دوره جوابگوی بازار مسکن نیست و باید نرخ تسهیلات افزایش یابد.
به گفته بسیاری از کارشناسان و مسئولان تسهیلات خرید مسکن باید 70 تا 80 درصد از قیمت خرید مسکن را در بر گیرد.
انتهای پیام/
باید مسئولین راه حل اساسی برای اقتصاد بیمار مسکن ارائه کنند! وام بیشتر و زمان بازپرداخت طولانی تر خودش مشکلات را از قبل بیشتر و بیشتر میکند و بانکها سودبرنده این ماجرا خواهند بود!