سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با این ۷ ادویه دیابت را کنترل کنید + اینفوگرافی

تحقیقات برخی محققان ثابت کرده است که برخی ادویه‌جات می‌توانند در درمان و یا کنترل قندخون افراد دیابتی مفید واقع شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، بیماری دیابت از وجود قند بیش از اندازه در جریان خون ایجاد می‌شود، افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ از نقص خودایمنی رنج می‌برند و بدنشان انسولین کافی نمی‌سازد تا قند آزاد شده از غذا در جریان خون را بی‌اثر کنند.

بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است انسولین کافی تولید نکنند و یا مقاومت به انسولین داشته باشند، به این معنی که بدنشان انسولین تولید می‌کند، اما نمی‌تواند به‌طور موثر از آن استفاده کند، ثابت شده است که برخی ادویه‌جات می‌توانند در درمان و یا کنترل قندخون در افراد دیابتی مفید واقع شوند.

ادویه‌هایی برای تنظیم قند خون

فلفل

کاپسایسین موجود در فلفل به بهبود عملکرد عروق خونی کمک می‌کند و می‌تواند سطح فشارخون را طبیعی کند، این ماده به حفظ جریان خون در سراسر بدن، به‌ویژه دست‌ها و پا‌ها که ممکن است به‌ دلیل قندخون بالا دچار مشکل شده باشند، کمک می‌کند. کاپسایسین یک مسکن موضعی نیز است و کرم‌های حاوی کاپسایسین درد ناشی از نوروپاتی دیابتی (علائم عصبی و گزگز) را تسکین می‌دهد. این ترکیب دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است.

فلفل قرمز باعث افزایش سوخت‌وساز می‌شود و سوزاندن انرژی را ۲ ساعت پس از وعده غذایی سرعت می‌دهد. این ادویه دارای خواص ضد سرطان نیز هست و برای درمان آن مفید است. در مطالعه‌ای نشان داده شد، افراد دیابتی که غذای حاوی فلفل میل می‌کنند پس از وعده غذایی به انسولین کمتری برای کاهش قندخون خود نیاز دارند.

دارچین

دارچین منجر به افزایش سوخت‌وساز قند در درون سلول می‌شود و به کاهش سطوح قندخون کمک می‌کند. به‌علاوه، دارچین برای کاهش سطوح کلسترول بالا که اصولاً مشکل دیگر همراه با دیابت است، عالی است. مصرف روزانه دارچین به تنظیم قندخون و همچنین قند پلاسما کمک می‌کند و برای کسانی نظیر دیابتی‌ها که بایستی شاخص گلایسمی خود را کنترل کنند مسرت‌بخش است.

زردچوبه

این ادویه حاوی کورکومین، یک ترکیب فعال با ویژگی‌های ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است و جریان خون را بهبود می‌بخشد.

زنجبیل

این ادویه بهدلیل تأثیر بر هضم و جذب، اثرات ضدالتهابی و ضدتهوعی معروف است. زنجبیل باعث بهبود حساسیت به انسولین، کاهش اکسیداسیون و بهبود کلسترول نیز می‌شود؛ زنجبیل در کنترل طولانی‌مدت قندخون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ موثر است.

جینجرول، یکی از فعال‌ترین ترکیبات موجود در زنجبیل، می‌تواند برداشت گلوکز را توسط سلول‌های عضلانی بدون نیاز به انسولین افزایش دهد و بنابراین در تنظیم و کنترل قندخون موثر است.

دانه شنبلیله

دانه شنبلیله سرشار از فیبر محلول است که به کاهش قندخون با آهسته کردن روند هضم و جذب کربوهیدرات‌ها کمک می‌کند. این ویژگی ادویه در درمان افراد مبتلا به دیابت موثر است.

 مطالعات متعددی بر روی خواص ضد دیابتی دانه شنبلیله صورت گرفته است، این تحقیقات نشان دادند که دانه شنبلیله می‌تواند بیشتر علائم متابولیک مربوط به دیابت نوع ۱ و دیابت نوع ۲ را با کاهش سطوح قندخون و بهبود تحمل گلوکز تخفیف دهد. این ادویه حاوی ترکیبات طبیعی بسیار زیادی است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.