عضو حزب اعتماد ملی ادامه داد: امروز در جریان اصلاحات دو نهاد وجود دارد، یکی شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب (شورای هماهنگی جبهه اصلاحات) که این نهاد نتیجه حضور احزاب اصلاح طلب در کنار یکدیگر است و مدت فعالیت این شورا به بیش از یک دهه میرسد که کماکان کار خود را انجام میدهد.
حق شناس با بیان اینکه شورای عالی سیاستگذاری، نهاد دوم جریان اصلاحات برای ساماندهی اصلاح طلبان در انتخابات است، گفت: شورای عالی طی چهار سال اخیر شکل گرفته است که شخصیتهای حقوقی شورای عالی از شورای هماهنگی تشکیل میشوند و اشخاص حقیقی، نمایندگان اصلاح طلب مجلس و شورای شهر بخش دیگر ترکیب شورای عالی هستند.
وی با اشاره به اینکه شورای عالی در سه انتخابات اخیر فعالیت موثر داشته است، گفت: تعددی در جریان اصلاحات به آن معنا نداریم.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پاسخ به این سوال که موضع این حزب نسبت به طرح پارلمان اصلاحات چیست؟ تصریح کرد: پارلمان اصلاحات هنوز تشکیل نشده و این موضوع در دفتر سیاسی حزب ما مورد بررسی قرار نگرفته است.
حق شناس درباره انتقادات برخی اصلاح طلبان به شورای عالی سیاستگذاری، اظهار کرد: انتقادات برخی شخصیتهای اصلاح طلب به شورای عالی سیاستگذاری زوایای مختلفی دارد، که یکی از زوایای آن میتواند، حضور شخصیتهای حقیقی شورای عالی در شورا باشد.
گفتنی است برخی شخصیتهای اصلاح طلب به دلیل رفتارهای استبدادی شورای عالی انتقاداتی داشتند و علت این رفتار استبدادی را اهمیت بیش از اندازه شورای عالی به شخصیتهای حقیقی میدانستند، که بر این اساس به فکر تشکیل نهاد دیگری به نام پارلمان اصلاحات افتادند، که این طرح در حال حاضر در کمیته سیاسی شورای هماهنگی در حال بررسی است.
انتهای پیام/