به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، سید جواد حسینی سرپرست معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در نشست هیأت رئیسه مجمع مشورتی جوانان و برخی رؤسای مجامع مشورتی شهرستانها در محل اداره کل ورزش و جوانان استان گفت:هدف اصلی ایجاد مجمع مشورتی جوانان مشارکت نظاممند
جوانان در عرصههای تصمیم گیری و تصمیم سازی است. به همین دلیل در ۲۸ شهرستان استان این مجامع مشورتی شکل گرفتند.
وی ادامه داد:امروز این مجامع باید بعد از شناخت ظرفیتها و چالشهای شهرستان و استان وارد فاز دوم کار یعنی ارائه طرح و برنامه به کارگروههای مختلف شورای برنامه ریزی و توسعه استان شوند.
معاون زیارت استانداری خراسان رضوی گفت:در حوزه گردشگری و زیارت
مجمع مشورتی جوانان میتواند مشارکت مؤثر داشته باشد. مجمع مشورتی یک نهاد مشورتی است نه اجرایی، بنابراین میتواند ایدهها و طرحهایی را ارائه و از طریق کارگروههای شورای برنامه ریزی و توسعه به تصویب برساند و این ایدهها و طرحها از طریق دستگاههای دولتی خصوصاٌ تشکلهای غیردولتی اجرایی گردند.
حسینی خطاب به جوانان عضو مجمع افزود:در حوزه گردشگری شما میتوانید طرحهای مختلف را از طریق شناخت ظرفیتهای گردشگری شهرستانها داشته باشید. ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا به لحاظ
میراث تاریخی و فرهنگی است و جزء پنج کشور مهم دنیا در خصوص منابع و آثار طبیعی است.
وی افزود: موقعیتهای بی بدیل تاریخی و فرهنگی در شهرستانهای استان فراوان وجود دارد و شناسایی و طرح و ایده پیرامون آنها از طریق این مجامع میتواند ارائه گردد.
معاون زیارت استانداری خراسان رضوی گفت:تشکلهای غیردولتی جوانان و مجامع مشورتی جوانان در ارتقاء فرهنگ میزبانی میتوانند بسیار کمک کننده باشند. به عنوان مثال یک تشکل غیردولتی به عنوان جمعیت خدمتگزاران زائرین پیاده با بکارگیری و سازماندهی ۱۵ هزار داوطلب، بیش از ۴۳۵ هزار زائر پیاده را در دهه آخر صفر ساماندهی، اسکان و پذیرایی نمود. در این خصوص هم ظرفیتهای فراوانی وجود دارد که از طریق مجمع مشورتی و تشکلهای غیردولتی جوانان قابلیت واگذاری و انجام را دارد که امیدوارم در این خصوص طرح و ایدههای شما جوانان دریافت و عملیاتی شود.
انتهای پیام//م.ص
مجمع مشورتی یک نهاد اجرایی نیست