سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نمایش تصویر مجازی در ابعاد بزرگ‌تر از تصویر حقیقی با اصلاح انحرافات

ایجاد یک نمایش تصویر مجازی از یک تصویر حقیقی در ابعاد بزرگتر همراه با رنگ‌ها و انحرافات اصلاح شده از طریق سیستم ساخت محقق ایرانی ممکن شد.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امید اسدی محقق ایرانی، گفت: سیستم نمایشگر «اپتیک استریو مولتی کروماتیک دیجیتالی» به صورتی طراحی شده که از طریق آن، ایجاد یک نمایش تصویر مجازی از یک تصویر حقیقی در ابعاد بزرگتر همراه با رنگ‌ها و انحرافات اصلاح شده ممکن می‌شود.

وی افزود: از آنجایی که مقدار جزئیاتی که چشم انسان می‌تواند در هر واحد از ناحیه دریافت کند محدود است، دستگاه‌هایی که تصویر واقعی را ارائه می‌دهند تنها قادر به ارائه مقدار محدودی از اطلاعات قابل خوانش در هر صفحه نمایش هستند، با توجه به رشد تکنولوژی و پیشرفت‌های روزافزون و همچنین شمار درخواست دستگاه نمایشگر موبایل و کامپکت که قادر به نمایش اطلاعات بصری بیشتری به بیننده باشند و ساخت یک دستگاه نمایشگر با تعداد بیشتر پیکسل‌های نمایش در یک سطح کوچک بالا رو به رشد است.

اسدی اظهار داشت: یک روش برای کاهش سایز نمایش تصویر و در عین حال نگه داشتن کیفیت تصویر به واسطه تشکیل یک تصویر مجازی به جای یک تصویر حقیقی است. یک تصویر مجازی این توانایی را دارد در مکانی که نمایشی وجود ندارد پدیدار شود همچنین «سیستم نمایشگر اپتیک استریو مولتی کروماتیک پیشرفته دیجیتالی کامپکت» علاوه بر نمایش یک تصویر دو بعدی امکان نمایش یک تصویر سه بعدی همراه با رنگ‌های اصلی آن در یک محیط مجازی خارجی را دارا است که مخاطب می‌تواند بدون نیاز به عینک تصویر سه بعدی را بدون انحرافات رنگی به صورتی مولتی کروماتیک مشاهده کند.

وی افزود: در این پروژه با مشورتی که در ابتدا کار با تعدادی از اساتید اهل فن داشته‌ایم سعی کرده‌ایم ایراد نمایشگر‌های فعلی در نمایش و پخش تصویر را در این سیستم تا حد امکان رفع و پوشش دهیم تا بهترین بازدهی را از طرح داشته باشیم و در اینده نسخه‌های جدیدتری را در کشور مورد اجرا قرار خواهیم داد، این اختراع با توجه به اینکه در حال حاضر نمونه مشابه تولیدی در دنیا ندارد در حال حاضر آمادگی رقابت با تولیدات خارجی را دارا است.

به گفته وی، این سیستم نمایشگر در صنعت تلویزیون، نمایش تصویر، هولوگرافی، گرافیک به کار گرفته می‌شود، به عنوان مثال نمونه استفاده‌های کاربردی دیگر از این سیستم در بیلبوردها، مجموعه تلویزیون‌ها، صفحه نمایش کامپیوتر، ساعت، تلفن همراه است.

این مخترع گفت: طیف گسترده‌ای از سیستم‌های نمایشگر بصری ویدیویی به چشمان مخاطب وجود دارد. این تصویر ویدیویی می‌تواند از طیف بسیار گسترده از منابع مانند دوربین، پخش کننده و رسانه‌های دیجیتالی و هر وسیله‌ای که بتوان توسط آن سیگنال ویدیویی را انتقال داد به سیستم نمایشگر برسد نمایش تصاویر ممکن است یک تصویر واقعی یا مجازی باشد، یک تصویر رئال به یک تصویر اشاره دارد که بدون کمک چشم انسانی مستقیم مشاهده و به وسیله یک سطح تثبیت موقعیت در یک مکان خاص نمایش داده شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.