وی افزود:در کشور ما توجه به ریشه اعتقادی ایجاب میکند همه افراد جامعه برای آسایش زندگی فردی و اجتماعی یکدیکر تلاش و کوشش کنند.
شریعتمداری گفت: دولتها در یک رویکرد تصور میکنند که میتوانند تمام مشکلات پیش روی مردم را حل کنند، اما در مقابل یک تفکر دیگر وجود دارد که دولتها میتوانند تسهیلگر باشند و تلاش کنند از تمام نهادها برای رسیدن به اهداف خود کمک گیرند.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در دولت دوازدهم تلاش کردیم با جذب کمکهای ملی و جهانی برای رفاه مردم کار کنیم،افزود: وزارت تعاون نیز از این قاعده خارج نیست.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۲۵ هزار معلول به جمع معلولان اضافه میشود و تاکنون ۲۵۰ کودک معلول شناسایی شده است, اظهار کرد: تحصیل 1500 دانش آموز معلول در مدارس استثنایی نشان میدهد که رسالت سنگینی برای تحقق فعل پیشگیری و رسیدگی به غفلتهای انجام شده در حوزه پیشگیری داریم.
شریعتمداری با بیان اینکه بنده این وعده را میدهم که بدون حضور معلولان برای آنها تصمیم نمیگیریم و جامعه معلولان جامعهای متفکر است که میتوانند ما را در تصمیم گیریها کمک کنند, تاکید کرد: یکی از مشکلات ما وجود تفکر ناتوان خواندن معلولان است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ما باید زمینههای را فراهم کنیم که توانایی معلولان از بالقوه به بلافعل برسانیم و جامعه را از استعدادهای آنها بهره مند کنیم، گفت: برای رسیدن به این هدف نیازمند زیر ساختهایی از جمله قانون هستیم.
وی ادامه داد: ما در سال ۹۶ توانستیم قانون حمایت از معلولان را در مجلس تصویب کنیم که سند پایهای برای پیش برد اهداف است.
شریتعمداری گفت:حرکت بعدی که باید انجام دهیم استفاده و هم اندیشی با جامعه بین الملی است. امروز تکنولوژیها به رفع ناتوانیهای معلولان کمک کرده است.
شریعتمداری بیان کرد: برای شناسایی و ساماندهی کودکان معلول در کشور نیازمند ایجاد یک بانک اطلاعاتی هستیم.
انتهای پیام/