وی افزود: در حال حاضر که تحت شدیدترین تحریمهای دولت ترامپ قرار داریم، شبکه تعاونی روستایی ایران با پیوند بازارهای منطقهای و جهانی میتواند حلقه واسطه با اروپا باشد.
شیرزاد ادامه داد: اتحادیه شبکه تعاونی روستایی ایران با اتحادیه اروپا میتواند پیوند محکمی در زمینه دانش فنی و بازار برقرار کند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه شبکه تعاونی روستایی نیازمند سرمایه است، بیان کرد: براین اساس این سرمایهگذاری باید به صورت مستقیم با تعاون روستایی اروپا، شبکه بانکی و همچنین سرمایهگذاری با بانکها برقرار شود.
وی تصریح کرد: شبکه تعاونی روستایی ایران با اروپا در زمینه تولید غذا، استانداردهای نو و توسعه بازارهای منطقهای میتواند به ما کمک کند و انتظار میرود شبکه تعاون روستایی ایران به سبب دارا بودن ظرفیتهای فعلی با توسعه شرکای اروپایی بتواند خلاءهای این بخش را جبران کند.
حسین شیرزاد مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان تعاون روستایی به دنبال انعقاد قرارداد در زمینه حضور اصلاح شده تولید بذور سبزی و صیفی با اتحادیه اروپاست.
وی با اشاره به اینکه شبکه تعاون روستایی نیازمند دگردیسی است، افزود: در شرایط فعلی باید سرمایهگذاریهای جدیدی در زمینه تعاونیها صورت گیرد تا بتوانیم عرصه زنجیره غذایی را بهروز کنیم.
شیرزاد با اشاره به اینکه اتحادیهها و شبکه تعاون روستایی سهم چندانی در صادرات محصولات کشاورزی ندارند، بیان کرد: سالانه 1 تا 1.5 میلیون تن محصولات کشاورزی از سوی خانواده شبکه تعاون به بازارهای هدف انجام میشود، این در حالیست که ظرفیتهای بالایی برای پیوستن به بازارهای منطقهای و اروپایی وجود دارد، انتظار میرود با بروز رسانی ظرفیتها، استانداردها و قواعد بهداشتی به کمک مراودات اروپاییها بتوانیم صادرات را افزایش دهیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت خرید حمایتی شیر خام از دامداران، تصریح کرد: براساس سیاست بازار در مواقعی که دامداران با مازاد تولید روبرو هستند، وارد بازار خواهیم شد و همواره این نوید را به دامداران میدهیم که نمیگذاریم قیمت شیر خام از قیمت 2000 تومان در بازار تنزل یابد.
وی در پایان تصریح کرد: برای حمایت از دامداران خردهپا و کوچک و متوسط قیمت 2000 تومانی برای خرید هر کیلو شیر میتواند تأثیر بسزایی در پایداری تولید داشته باشد.
انتهای پیام/