سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیرازی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

تهرانی‌ها روزی ۵ تن دل و جگر مصرف می‌کنند/ فعالیت ۲۰ کشتارگاه در تهران

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: در صورت وجود کشتار، تهرانی‌ها روزی ۵ تن دل و جگر مصرف می‌کنند.

غلامحسین شیرازی رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت دل و جگر و قلوه در بازار اظهار کرد: اگر کشتاری وجود داشته باشد تهرانی‌ها روزی ۵ تن دل و جگر مصرف می‌کنند.

وی با اشاره به تعداد اندک کشتارگاه در تهران، افزود: در حال حاضر ۲۰ کشتارگاه در تهران فعالیت می‌کنند.


بیشتر بخوانید: توزیع گسترده تخم‌مرغ‌های وارداتی با نرخ مصوب/ روند نزولی قیمت گوشت گرم در بازار آغاز شد 


رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه، با اشاره به صادرات بی رویه قاچاق گوسفند زنده به کشور‌های عربی، تصریح کرد: باید راهکاری برای حل این موضوع مدنظر قرار گیرد.

شیرازی، تأکید کرد: مردم می‌توانند با خیال راحت دل، جگر و قلوه مصرف کنند، چرا که آنچه در واحد‌های صنفی تهیه می‌شود، تماما از سوی کشتارگاه‌ها تأمین شده و نمایندگان دامپزشکی نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه،  اظهار کرد: هم اکنون هر سیخ دل و جیگر ۳ هزار تومان است.

 شیرازی در پایان گفت: امیدواریم تلاش و راهکار‌هایی برای صنف دل و جگر و قلوه درنظر گرفته شود که قاچاق این صنف هم به حداقل برسد.

انتهای پیام/

هر سیخ دل و جیگر ۳ هزار تومان است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
م
۱۰:۳۳ ۲۹ آبان ۱۳۹۷
نکنه میخواهید بجاش بنزین را گرون کنید؟؟
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۹ آبان ۱۳۹۷
عجب