این متخصص اطفال بیان کرد: با وجود اینکه کم خونی، مشکلات کلیوی و حتی ابتلا به ژیاردیا (انگل خونخوار) از علل کبودی زیر چشم کودک است، اما علت اصلی کبودی زیر چشم کودکان پر خونی عروق ناحیه مذکور به علت ابتلا کودک به آلرژیهای فصلی بخصوص تب یونجه است که علیرغم فصلی بودن آلرژی اغلب در تمام طول سال وجود داشته و به عنوان علامت غروب آلرژی خوانده میشود.
محتشمی افزود: وجود چینهای اضافه ناحیه پلک تحتانی و خط عرضی پل بینی از علائم دیررستر ظاهری تب یونجه است، این کودکان اغلب از عوارضی دیگر مانند آبریزشهای مداوم بینی و چشمها، سرفههای خشک شبانه همراه با خارش چشم و بینی و بیقراری در طول شب رنج میبرند.
بیشتر بخوانید: سیاهی و کبودی چشم چیست و چرا بعد از ضربه ایجاد میشود؟ + راه درمان
وی ادامه داد: یکی از علائم بارز تب یونجه در کودکان بیقراری در طول شب به صورت جا به جاشدن مداوم در رختخواب و صحبت کردن در خواب همراه با گریز از مکانهای گرم است، بهطوریکه اغلب این کودکان از انداختن پتو بروی خود بیزار هستند و تمایل به خوابیدن در نواحی سرد اتاق مانند موزاییک و کنارههای اطاق را دارند.
این متخصص اطفال با اشاره به اینکه گرفتگی بینی خروپف و خوابیدن با دهان باز از علائم جدی و آسیب رسان به زیبایی چهره و سلامت دندانهای کودکان است، گفت: ابتلا کودک به بیماری تب یونجه سبب عصبانیت، پرخاشگری و بیاشتهایی او در طول روز شده و حتی ممکن است به تحصیلی او صدمه بزند.
محتشمی یادآوری کرد: با تشخیص به موقع و درمان مناسب کودک میتوان از عوارض کبودی زیر چشم او جلوگیری کرد اما در اغلب موارد کبودیهای زیر چشم تا مدتها باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/
عصبي ميشه در محكم ميبنده اشياء پرتاب ميكنه
دختر من ۱۰ سالش هست زیر چشمش تیره شده و خطوط ریزی داره