سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میلیارد‌هایی که از صفر به صد رسیده اند+ تصاویر

 اغلب افراد موفق و ثروتمند قرن اخیر را افرادی تشکیل داده‌اند که با همت عالی، اراده قوی و البته قدرت فکر و تصمیم‌گیری صحیح خود توانسته‌اند از صفر به صد برسند.

 به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ما در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که برای کسب موفقیت و رسیدن به ثروت انبوه به داشتن والدین پولدار نیاز نداریم. البته باید اذعان کنیم که در ایران هنوز به این مرحله از پیشرفت نرسیده‌ایم و بسیاری از ثروتمندان جامعه (نه تمامی آنها) کسانی هستند که با حساب بانکی پدران خود توانسته‌اند اسم و رسمی برای خود دست و پا کنند.


بیشتربخوانید :میلیاردرهای جهان سوار چه خودروهایی می‌شوند؟


 افرادی که از صفر به صد رسیده اند بهترین الگو در زندگی کسانی بشمار می‌روند که می‌خواهند آینده سرشار از موفقیت برای خود رقم بزنند. در میان این میلیاردهایی که از صفر به صد رسیده‌اند می‌توان نام‌های آشنایی همچون ایلان ماسک یا بیل گیتس اشاره کرد که کارآفرینان بسیار قابل احترام و انسان‌های کاملا شریف و نیکوکار هستند.

آگاهی از گذشته و فراز و فرودهایی که این اشخاص در زندگی پشت سر گذاشته‌اند همچون کتاب آموزنده‌ای برای همه ماست تا با آگاهی از آنها هرگز از تلاش برای پیشرفت و موفقیت دست برنداریم و با کمک فکر و خلاقیت خود قدم در راه‌های درست بگذاریم.

برای آشنایی با داستان زندگی این افراد تا انتهای مطلب همراهمان باشید.

ایلان ماسک دوست داشتنی که در تلاش است رویای سفر به فضا را به یک واقعیت تبدیل کند و خیال‌پردازی‌های کودکانه اکثر مردم جهان را جان ببخشد، در سن ۹ سالگی برنامه‌نویسی را آموخت و در سن ۲۸ سالگلی اولین استارت‌آپ خود را با ارزش ۳۰۷ دلار فروخت. او در سن ۳۰ سالگی PayPal را پایه‌گذاری کرد و در سن ۳۲ سالگی موسس کارخانه تسلا موتورز شد.

در حال حاضر او ۴۷ ساله است و یکی از موفق‌ترین مهندسان، کارآفرینان و میلیاردرهای جهان بشمار می‌رود و قرار است انسان‌های زمین را به سفر مریخ ببرد.

بیل گیتس

بیل گیتس در دوران تحصیل چندان موفق نبود. در کالج هم در اغلب کلاس‌ها غیبت داشت و در نهایت هم در سال دوم تحصیل از کالج اخراج شد. اما همچنان به برنامه نویسی علاقه داشت. یعنی در واقع عاشق این کار بود و همین باعث شد تا در سن ۲۱ سالگی با دوستش پاول آلن نخستین کمپانی خود با نام مایکروسافت را راه‌اندازی کنند.

در سال ۲۰۱۸ میلادی او در جایگاه هفتم تاثیرگذارترین فرد جهان در فهرست سالانه مجله فوربس قرار گرفت. در جایگاه‌های بالاتر از او ولادیمیر پوتین، دونالد ترامپ و پاپ قرار دارند.

لری پیج و سرگئی برین

کمتر کسی در جهان است که نام لری پیج و سرگئی برین را نشنیده باشد. در سال ۱۹۹۵ میلادی دو جوان که عاشق علوم کامپیوتری و تکنولوژی بودند در اردوی دانشگاه استنفورد با هم ملاقات کردند. آنها شروع کردند به صحبت کردن در مورد فناوری و دیدگاه‌ها و علاقه‌مندی مشابهشان باعث شد تا با هم دوست شوند. کمی پس از آغاز این دوستی، این دو پسر با همکاری هم پروژه تحقیقاتی جدید را استارت زدند که در سال ۱۹۹۸ میلادی به یکی از قدرتمندترین کمپانی‌های جهان یعنی «گوگل» تبدیل شد.

مارک زاکربرگ

باز هم باید بگوییم که کمتر کسی در جهان وجود دارد که داستان مارک ۱۹ ساله، دانشجوی روانشناسی دانشگاه هاروارد را نشنیده باشد. زاکربرگ فیس بوک را خلق کرد. او در سن ۳۴ سالگی یکی از میلیاردهای جهان است و در جایگاه سیزدهم تاثیرگذارترین افراد دنیا، بر اساس فهرست مجله فوربس قرار دارد.

تیم کوک

دانشجوی آرام دانشگاه آلاباما اولین کارش را در شرکت کامپیوتری IBM آغاز کرد. سپس با تلاش‌ و اراده قوی توانست در جایگاه مدیر در کمپانی‌هایی همچون Intelligentelectronics، کامپک و در نهایت در اپل مشغول فعالیت شود. وی کارش در اپل را در سال ۱۹۹۸ میلادی آغاز کرد و دست راست استیو جابز بشمار می‌رفت. به همین خاطر پس از درگذشت جابز، تیم کوک به عنوان مدیر عامل اپل برگزیده شد.

ریچارد برنسون

ریچارد برنسون که کارآفرین و سرمایه‌گذار بریتانیایی است و رئیس و بنیان‌گذار گروه شرکت‌های ویرجین بشمار می‌آید،  بیش از ۴۰۰ شرکت در سراسر دنیا را از آن خود کرده‌است. پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه، استادش به او گفت یا به زندان می‌رود یا به یک میلیاردر بزرگ تبدیل می‌شود. در حال حاضر ریچارد برنسون یکی از مشهورترین و موفق‌ترین افراد در حوزه حمل و نقل بشمار می‌رود.

سوزان وویچیتسکی

سوزان یکی از بارزترین نمونه زنانی است که در حوزه اطلاعات فناوری توانسته موفقیت‌های بزرگی کسب کند. او نخستین مدیر بازاریابی کمپانی گوکل بود و جزو کسانی بود که پیشنهاد خرید یوتیوب را به گوگل داد. وویچیتسکی از سال ۲۰۱۴ میلادی مدیر عامل شبکه اجتماعی یوتوب است.

استیو وزنیاک

وزنیاک همیشه یک خالق بسیار خلاق بوده است. به طور مثال، وقتی او یک سیستم ارتباطی برای اتاق خواب ۶ کودک طراحی و تولید کرد تا بدون اینکه از خانه خارج شود بتواند با دوستان خود در ارتباط و در تماس باشد. ۲۰ سال بعد، همین فرد نخستین کامپیوتر اپل را با همکاری استیو جابز تولید کرد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

با 9 میلیاردی آشنا شوید که از هیچ به همه چیز رسیده اند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۲۵ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
برا اينكه مالكيت فكري و ايده رو شديدا رعايت ميكنن
مجتبي
۱۸:۱۷ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
حرف ازدلالي ميزنيم درحاليكه همين خودمون اگرپول داشته باشيم جزو اولين نفرايي هستيم كه توصف خريددلاروپيش خريدپرايدو...صف ميكشيم
تاوقتي دنبال عيب ساختارنظام واين واون بگرديم وازعيباي خودمون شروع نكنيم وضعمون همينه
ناشناس
۱۷:۰۵ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
چراشرایط برای پیشرفت جوانان نیست
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
به نظرم افراد بالا شرایط خاصی نداشتن،
فقط با تلاش در مسیر درست به پیشرفت رسیدن...
ناشناس
۱۷:۰۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
آفرین به آن ها
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
بله هر وقت ديدين مخترعين و كارآفرينا ميلياردرترين افراد مملكت شدند نه دلالا بدونين اقتصاد مملكت درست شده
ناشناس
۲۱:۰۴ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
آفرین
ناشناس
۱۰:۲۳ ۲۶ آبان ۱۳۹۷
احسنت
مهدی
۱۶:۰۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
خب این اشخاص واقعا کاری کردند و پولدار شدن......
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
کشورشون این امکان رو برایشان فراهم کرده
ناشناس
۱۲:۵۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
ثروتی که به داد کسی نرسی عین گدای است !
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
چه ربطی داشت؟؟؟؟؟
محمود م
۱۱:۵۷ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
ما هم منتظر واریز یارانه آبان هستیم !!!!
هانیه
۱۱:۴۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
بعضیها هم عین شوهر پول پرست وگداصفت وبی عرضه سابق من ،فقط از پدرزنشون پول میخوان واگه پولی از پدرزن بهشون نرسه به پدرزنشون فحش میدن
ali
۱۵:۱۱ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
واقعا آدم پستی بوده
اینچنین آدم ها زیادن
ناشناس
۱۷:۰۳ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
اگه درآمد شخصي اش خوب بوده و شماها رو تامين ميكرده حق نداشتين به بهانه خساست و توقع پول از پدرتون ازش طلاق بگيره
حمید
۲۲:۴۱ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
کسی که به جیب پدر زنش نگاه کنه به هیچ جا نمیرسه
ناشناس
۱۱:۴۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۷
همش که کامپیوتر بود