وی با اشاره به قدرت پلیس فتا در ردیابی متخلفین مجازی گفت: مصوبات این جلسه میتواند راهی برای مبارزه با تخلفات زیست محیطی در فضای سایبر باشد.
سرهنگ ابراهیمی یادآور شد: در این جلسه مقرر گردید همچنین آموزش فرماندههای یگان حفاظت استانها برای رصد مجرمان در فضای مجازی برای کمک بیشتر در این بخش با همکاری یگان حفاظت سازمان محیط زیست و پلیس فتا انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه هیچ تخلفی از دست پلیس فتا در فضای مجازی خارج نمیشود، اظهار کرد: تلاش داریم تخلفات زیست محیطی منتشر شده در فضای مجازی را شناسایی و علیه متخلفان با همکاری سازمان محیط زیست اعلام جرم نمائیم.
معاون اجرایی پلیس فتا همچنین از شهروندان خواست کلیپهای حیوان آزاری و آگهی فروش حیوانات وحشی و نادر و حتی تبلیغات فروش حیوانات وحشی تاکسیدرمی شده به خصوص حیوانات نادر را به این پلیس از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.
سرهنگ جمشید محبتخانی فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از حساس شدن مردم به محیط زیست و موضوعات مرتبط با آن، به درخواستهای مردمی برای رسیدگی به جرائم محیط زیستی موجود در شبکههای اجتماعی مانند خرید و فروش گونههای وحشی یا حیوان آزاری اشاره کرد و گفت: متأسفانه این روزها با فراگیر شدن فضای مجازی شاهد سوءاستفاده برخی از سودجویان هستیم که از این فضا برای خرید و فروش حیوانات وحشی زنده و یا تاکسیدرمی شده بهره میبرند.
سرهنگ محبت خانی در پایان با تأکید بر معرفی رابطی بین یگان حفاظت سازمان محیط زیست و پلیس فتا گفت: شهروندان میتوانند موارد حیوان آزاری یا مصادیق مجرمانه مرتبط با محیط زیست را به ما اطلاع دهند تا در اسرع وقت با همکاری پلیس فتا نسبت به شناسایی و برخورد با این جرائم اقدام شود.
انتهای پیام/