وی افزود: ١٠٠٠ شركت تجهیزات پزشكی و ٩٦ شركت دارویی در کشور وجود دارد که شركت های دارویی به صورت خصوصی اداره شده و شركت های تجهیزات پزشكی نیز اكثرا خصوصی هستند. همچنین تعداد اقلام تجهیزات پزشكی با اقلام دارویی نیز قابل مقایسه نیست. در حوزه دارو ٦ هزار قلم دارو و در حوزه تجهیزات پزشكی ٢٨٠ هزار قلم كالا وجود دارد، این موضوع برای حوزه تجهیزات پزشكی نقطه قوت محسوب می شود، از آن جهت كه بازار بزرگی را در حدود سالانه ٢ میلیارد و ٥٠٠ میلیون دلار دربرگرفته و از طرفی منجر به اشتغال زایی شده و زمینه صادرات را نیز فراهم كرده است.
مشاور وزیر و مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت با بیان اینكه استان همدان ظرفیت خوبی برای توسعه در زمینه تولید تجهیزات پزشكی دارد، افزود: درحال حاضر ٨ شركت تولیدكننده تجهیزات پزشكی در همدان فعالیت دارد، درحالی كه این تعداد شركت برای استانی با قابلیت های فراوان، بسیار كم است و به نظر می رسد مسئولین استان همدان باید در این زمینه بیشتر تلاش كنند.
مسائلی تصریح كرد: در حال حاضر از ١٠٠ درصد ظرفیت كشور برای توسعه تولیدات داخل در حوزه تجهیزات پزشكی فقط ٣٠ درصد مورد استفاده قرار گرفته و هنوز ٧٠ درصد از پتانسیل ها و ظرفیت ها خالی مانده است، بنابراین لازم است از تمام این ظرفیت ها استفاده كرده و تمام توان خود را در زمینه گسترش و توسعه تولید و صادرات تجهیزات پزشكی به كار گیریم.
انتهای پیام/