سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعتراف عضو شورا به رای‌گیری صوری انتخاب شهردار/ خواستیم اختلاف رای کم باشد و به آخوندی احترام بگذاریم! / حاضریم دوره ما با دوران اصولگرایان مقایسه شود

میرلوحی، عضو شورای شهر تهران می‌گوید: آقای حناچی می‌توانستند با اختلاف رأی بیشتری به عنوان شهردار انتخاب شوند. با این وجود اعضای شورای شهر تصمیم گرفتند این اتفاق رخ ندهد.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سومین شهردار پایتخت در حدود ۱۵ ماه حاکمیت اصلاح طلبان شورای پنجم، دیروز انتخاب شد. پیروز حناچی توانست با ۱۱ رای کلید بهشت را دریافت کند و شانس خود را برای خدمت به مردم تهران بیازماید. اما اختلاف یک رای بین آخوندی و حناچی از نکات قابل توجه رای گیری روز گذشته بود. چرا که دو روز پیش از رای گیری، آخوندی تواسنت ۱۶ رای از ۲۱ رای اعضا را کسب کند.

سیدمحمود میرلوحی، عضو شورای شهر که دیروز نامش به عنوان یکی از رای دهندگان به آخوندی مطرح شد،  به نکته ظریفی اشاره کرده که نشان می‌دهد رای گیری به صورت کاملا صوری انجام شده و علی رغم رای بالای آخوندی، در لحظات آخر اعضا بر عدم انتخاب وزیر مستعفی پرحاشیه بنا گذاشتند. حال این تصمیم می‌تواند از داخل شورا گرفته شده باشد (!) یا مربوط به اعلام مخالفت دولت با شهرداری آخوندی و یا اظهارنظر رئیس دولت اصلاحات و یا هرسه احتمال باشد.


بیشتر بخوانید:پیام دولت به شورای شهر تهران چه بود؟


بخش‌های مهم و قابل توجه این گفتگو را خواهید خواند:

*آقای حناچی می‌توانستند با اختلاف رأی بیشتری به عنوان شهردار انتخاب شوند. با این وجود اعضای شورای شهر تصمیم گرفتند این اتفاق رخ ندهد و رأی دو گزینه نهایی شهرداری تهران نزدیک به هم باشد. شاید اگر آقای آخوندی نیز به عنوان شهردار تهران انتخاب می‌شد اعضای شورای شهر همین رفتار را از خود نشان می‌دادند. نکته دارای اهمیت این است که در دو، سه روز منتهی به انتخاب شهردار تهران رفتار عجیب و تبلیغات مسموم درباره آقای آخوندی در فضای رسانه‌ای کشور به وجود آمده بود که کار انتخاب شهردار تهران را سخت کرده بود. به همین دلیل نیز اعضای شورای شهر تصمیم داشتند با رأی بالایی که به آقای آخوندی می‌دهند به کسانی که این تبلیغات مسموم را طراحی کرده بودند این پیام را بدهند که برای شورای شهر تهران تعهد و تخصص از همه چیز بیشتر اهمیت دارد و اعضای شورای شهر برای کسانی که در گذشته به کشور خدمت کرده‌اند و منشأ خدمات زیادی بوده‌اند احترام قائل است. در نتیجه بنده معتقدم که رأی اعضای شورای شهر تهران به آقای حناچی و احترام به آقای آخوندی یک رویکرد مدبرانه و منطقی بوده است.

*انتخاب آقای نجفی در شهریور سال ۹۶ یک انتخاب علمی دقیق و منطقی بود. با این وجود پس از انتخاب ایشان مسائلی در مدیریت شهر تهران رخ داد که شورای شهر مجبور شد گزینه دیگری را برای مدیریت شهر تهران انتخاب کند.

*برخی به صورت سازماندهی شده تلاش کردند آقای افشانی در شهرداری تهران حضور نداشته باشد تا موقعیت اصلاح‌طلبان در مدیریت شهر تهران با چالش جدی‌تری مواجه شود. مقام شهردار تهران در حد وزرا و معاونین رئیس‌جمهور است و به صورت معمول ایشان نیز باید از این قانون مستثنی می‌شدند. با این وجود به نظر می‌رسد هدف اصلی تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان آقای افشانی و اصلاح‌طلبان هستند. به همین دلیل نیز سازماندهی که در این زمینه توسط رقبا صورت گرفت شرایطی را به وجود آورد که اعضای شورای شهر مجبور شوند برای سومین بار در طول چهار سال یک شهردار جدید برای شهر تهران انتخاب کنند.

*معتقدیم رویکرد اصلاح‌طلبان در شورای شهر تهران موفق و قابل دفاع بوده است. ما حاضر هستیم دوران ۱۵ ماهه حضور اصلاح‌طلبان را با حضور ۱۴ ساله اصولگرایان با آن همه بودجه با هم مقایسه کنیم و سپس به یک جمع بندی مناسب در رویکرد‌ها و علمی بودن برنامه‌ها برسیم. این در حالی است که در گذشته و زمانی که اصولگرایان مدیریت شهر تهران را برعهده داشته اند وضعیت اقتصادی کشور خوب بود و نفت با قیمت هر بشکه ۱۴۰ دلار به فروش می‌رفت.

*همه اعضای شورای شهر به این نکته آگاهی داشتند که برخی از هواداران جریان اصلاحات علاقه دارند که آقای هاشمی به عنوان شهردار تهران انتخاب شود. خود ایشان نیز این دغدغه را داشتند و به این علاقه احترام می‌گذاشتند. با این وجود تصمیم شورا این بود که هیچ کدام از اعضای شورای شهر به هیچ دلیلی شورا را ترک نکنند.

منبع: روزنامه آرمان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.