او ادامه داد: ۲۵ گروه کالایی مذکور شامل برنج خارجی، گندم، گوشت قرمز سرد سنگین، گوشت قرمز گرم سبک، گوشت مرغ، تخم مرغ، کنجاله سویا، ذرت، جو، داروهای دامی ضروری، انواع کود شیمیایی، سموم تکنیکال شیمیایی، انواع بذر، شکر خام، روغن خوراکی نیمه جامد و مایع، روغن خام، حبوبات (عدس، لپه، نخود و انواع لوبیا) میشود.
همتی ادامه داد: همچنین انواع دانههای روغنی، لاستیک سنگین، کاغذ چاپ و تحریر، کاغذ روزنامه، خمیر کاغذ، چای خشک، دارو، تجهیزات و ملزومات ضروری پزشکی، ماشین آلات و تجهیزات تولید کننده کالاهای اساسی مانند کمباین و نشاکار برنج در قالب این گروه کالایی است.
وی اضافه کرد: سایر کالاهای غیر از این ۲۵ گروه کالایی نیز به شکل آزمایشی در این سامانه ثبت خواهد شد.
او ادامه داد: بر این اساس تمام انبارها، مراکز انباشت کالا، سیلوها، سردخانه ها، واحدهای تولیدی، کارخانه ها، معادن، اصناف و مزارع کشاورزی باید اطلاعات ورودی و خروجی خود را در این سامانه به آدرس اینترنتی nwms.ir ثبت کنند.
وی اظهار داشت: ثبت روزانه کالاها در سامانه جامع انبارها، تشخیص کمبود یا اضافه بودن اجناس، جلوگیری از قاچاق کالا، رصد جریان گردش کالا و دسترسی به آمار و میزان موجودی کالا، ساماندهی شناسه دار کردن تمامی انبارها و مراکز نگهداری کالا، شفافیت در توزیع کالا، مالکیت و میزان موجودی کالا با جزئیات از جمله اهداف راه اندازی سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا است.
همتی بیان کرد: بر این اساس، هر شخص حقیقی و حقوقی فعال دارای انبار کالا، مکلف به ثبت اطلاعات است و در غیر این صورت فعالیتها قانونی نخواهد بود چرا که فعالیت انبارها بدون وارد کردن اطلاعات در این سامانه و شناسایی هر کالایی خارج از این شبکه قاچاق، احتکار، گرانفروشی و عدم توزیع مناسب تلقی میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس افزود: سامانه جامع انبارها در فاز نهایی به این قابلیت خواهد رسید که صدور بارنامه منوط به ثبت اطلاعات مبدا و مقصد در این سامانه خواهد شد.
وی گفت: چنانچه بازرسان این سازمان انبارهایی را کشف کنند که در سامانه ثبت نشده، اقلام و کالاهای موجود در آن انبار کالای قاچاق محسوب و با صاحبان کالا برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام/ر