سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری ۶۰ جشنواره طبخ ماهی در ایران

تاکنون ۶۰ جشنواره طبخ ماهی در ایران باهدف افزایش سرانه مصرف ماهی در جامعه برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسینعلی عبدالحی معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران در بازدید از جشنواره عرضه و طبخ آبزیان شهرستان بابل، با تقدیر از دست اندرکاران شیلات مازندران و نیز حمایت‌های فرماندار شهرستان بابل در برگزاری جشنواره گفت: تاکنون ۶۰ جشنواره طبخ ماهی درایران باهدف افزایش سرانه مصرف ماهی درجامعه برگزار شد و تلاش شیلات بر این است که با ترویج شیوه‌های نوین طبخ و عرضه محصولات شیلاتی مصرف ماهی در سبد غذایی خانوار‌ها افزایش یابد.

وی برنامه شیلات را تلاش برای افزایش سرانه تا ۱۴ کیلوگرم در کشور اعلام کرد و افزود: چنین جشنواره‌هایی می‌تواند زمینه را برای توسعه فرهنگ مصرف آبزیان فراهم کند.

انتهای پیام/ م

افزایش سرانه مصرف ماهی با برپایی جشنواره طبخ ماهی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.