وی بیان اینکه تجربه استفاده از خیران برای ساخت مدارس و مساجد نشان داده که ظرفیت خوبی در جامعه ما وجود دارد افزود: کارگزاران وقف میتوانند با ارتباط با مدیران شهری از این نیازمندیها مطلع شده و نیات واقفان را برای رفع نیاز روز هدایت کنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت با بیان برخی از مشکلات شهر رشت از جمله کمبود قرائت خانه، کتابخانه، فضای بازی و پارک گفت: ایجاد بازارچههای خود اشتغالی و بازارهای روز از دیگر زمینههای همکاری اوقاف گیلان و شورای شهر رشت میتواند باشد.
همچنین در این نشست حجت الاسلام ستار علیزاده مدیرکل اوقاف گیلان نیز با بیان اینکه وقف ماهیت دیگر دوستی و مبارزه با خودخواهی دارد گفت: وقف ابزار هدفمند، نظاممند و یک جریان فرهنگی است که در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی زندگی انسان میتواند نقش آفرین باشد.
وی با بیان اینکه وقف، همیار کارآمد فرهنگی برای متولیان فرهنگی کشور است افزود:وقف یک مهندسی فرهنگی است چرا که اگر در هر شهری موقوفات زیاد است کارهای فرهنگی و اقتصاری رونق بسیاری دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به اینکه هنوز برخی از نخبگان علمی و فرهنگی جامعه ما وقف را در متن فعالیت خود نیاورده اند گفت: نیاز است یک بسیج و تفاهم عمومی ایجاد شود تا حمایت همه جانبه از وقف و شناساندن وقف به مردم انجام شود.
حجت الاسلام ستار علیزاده به استفاده از ظرفیت خیران در ساخت و ساز بقاع متبرکه اشاره کرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون مردم گیلان ۴۴ میلیارد تومان در قالب طرح مودت به بقاع متبرکه کمک کردند.
وی گفت: در سال جاری ۳۵ وقف جدید با ارزش ۲۱ میلیارد تومان در گیلان ثبت شده که بیانگر روحیه دینی مردم این خطه و نشان دهنده ظرفیت خیران گیلانی برای رفع نیازهای استان گیلان و شهر رشت است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان از آمادگی ایجاد فضای سبز و پارک در اراضی موقوفات خبر داد و خواستار توجه ویژه شورای شهر رشت به بافت فرسوده خواهر امام شد و گفت: از دلنگرانیهای ما بافت فوده پیرامون آستان خواهر امام بوده که نیازمند ورود جدی شورای شهر است.
حجت الاسلام ستار علیزاده تصریح کرد: از انتظارات ما از استاندار گیلان تشکیل ستاد بازسازی با ریاست استاندار است تا اتفاق خوبی در منطقه خواهر امام رخ دهد.
انتهای پیام/م.ع