سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روحانی در جلسه شورای عالی اجتماعی کشور:

بزرگ‌نمایی‌ مشکلات و ایجاد ناامیدی، ظلم به مردم است

رئیس جمهور گفت: بدون تردید اگر امید به آینده نباشد، ناهنجاری‌ها و جرایم اجتماعی افزایش می‌یابد، لذا همه بویژه رسانه‌های اجتماعی باید امید به آینده را در بین مردم تقویت کنند.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز سه شنبه 22 آبان ماه در جلسه شورای عالی اجتماعی کشور،  اقدامات انجام شده در حوزه پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی طی سال‌های اخیر را امیدوارکننده دانست و اظهار کرد: همه دستگاه‌ها بویژه وزارت کشور در پی تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مسایل و آسیب‌های اجتماعی، با احساس وظیفه بیشتری وارد عرصه شده و آمار اقدامات انجام شده، نشان می‌دهد که گام‌های بسیار مهم و خوبی در این عرصه برداشته شده است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: موضوع آسیب‌های اجتماعی از مسایل بسیار حساس برای مردم است و چنانچه آمار بهبود شاخص‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی به مردم منتقل شود، می‌تواند برای دلگرم‌کننده باشد.

روحانی گفت: فناوری‌های نو و دستاوردهای علمی جدید در کنار مصائبی که می‌تواند داشته باشد، برای مردم تسهیلات، امنیت و آرامش خاطر ایجاد کرده و خانواده‌ها با استفاده از امکانات دیجیتالی و تلفن همراه می‌توانند به راحتی از وضعیت فرزندان خود آگاهی یابند، ضمن اینکه مردم با استفاده از این فناوری‌ها می‌توانند بسیاری از امورات و کارهای روزمره خود را انجام دهند.

رئیس شورای عالی اجتماعی کشور یکی از عوامل حاشیه‌نشینی را مهاجرت از روستا عنوان کرد و گفت: امروز ساکنان روستاها با استفاده از فضای اینترنت و موبایل، صنایع دستی و امکانات گردشگری خود را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی می‌کنند و این فناوری‌ها به ابزاری برای تثبیت روستاها تبدیل شده است و بی‌تردید توسعه عالمانه و همه جانبه آن می‌تواند در رفع مشکل حاشیه‌نشینی مؤثر باشد.

وی با اشاره به اهمیت تقویت امید به آینده در برخورد با مسایل اجتماعی، اظهار کرد: بدون تردید اگر امید به آینده نباشد، ناهنجاری‌ها و جرایم اجتماعی افزایش می‌یابد، لذا همه بویژه رسانه‌های اجتماعی باید امید به آینده را در بین مردم تقویت کنند.

روحانی بیان کرد: اگر چه امروز مردم به واسطه تحریم با مشکلاتی در حوزه اقتصادی و معیشتی مواجه شده‌اند و مشکل کسانی که حقوق ثابت دارند، مضاعف است، اما مطمئن هستیم که مشکلات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی قابل حل و فصل بوده و به فضل الهی برطرف خواهد شد و چنین نیست که این مشکلات حل ناشدنی باشد، لذا باید نسبت به رفع اینگونه مشکلات امیدوار باشند.

رئیس شورای عالی اجتماعی خاطر نشان کرد: مردم بعد از 13 آبان نسبت به قبل از آن، امیدواری بیشتری پیدا کرده‌اند، در حالی که قبل از 13 آبان، عده‌ای تصور می‌کردند که اتفاقات خاصی رخ خواهد داد و همه زندگی مردم بهم خواهد ریخت، اما پس از آن روز همه مشاهد کردند که این تصورات واهی و غلط است و هیچ‌کدام از ادعاهای دشمن، به آن صورتی که انتظار داشتند، تحقق پیدا نکرد، لذا چنین نیست که تصورات دشمن محقق شده و ما ناتوان باشیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه گاهی بعضی از رسانه‌ها و روزنامه ‌ها واقعیات تلخ را بیش از آنچه هست، بزرگ جلوه می‌دهند، اظهارکرد: اینگونه بزرگ‌نمایی‌ مشکلات و ناامید کردن مردم، ظلم بزرگی به مردم است و همه باید در این زمینه هوشیارانه عمل کنند.

روحانی خاطرنشان کرد: مقابله و رفع برخی آسیب‌های اجتماعی از جمله فقرزدایی، نیازمند اقدامات عملی و اجرایی است که باید در این حوزه با قوت تصمیم‌گیری و عمل کرد، اما بخشی از این مسایل جنبه روانی دارد و ناشی از بزرگ‌نمایی برخی از مشکلات دارد که در این زمینه اگر امید و نشاط در جامعه افزایش یابد، می‌تواند در برطرف کردن و پیشگیری از آسیب‌ها تأثیرگذار باشد به طور مثال چه ایرادی دارد که بخشی از استادیوم ورزشی که هیچ منافاتی با قانون و شرع و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد، به بانوان اختصاص یابد.

رئیس شورای عالی اجتماعی افزود: می‌توان با برخی اقدامات کم‌هزینه میزان رضایتمندی و خشنودی اجتماعی مردم را در جامعه افزایش داد و باید توجه داشت که با سوء ظن نمی‌توان با مردم برخورد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: باید آمار مربوط به کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی به درستی به مردم منتقل شود و چنین آمار دلگرم‌کننده‌ای می‌تواند مردم و جوانان را نسبت به آینده امیدوارکند و چه بسا انتشار آمار مربوط به کاهش طلاق می‌تواند جوانان و خانواده‌ها را به ازدواج آسان و سریع ترغیب کند.

روحانی اضافه کرد: امروز باید همه تلاش کنیم تا آمار طلاق هر چه بیشتر کاهش پیدا کند. اگر چه برخی موارد ادامه زندگی برای زوجین امکان‌ناپذیر و وقوع طلاق لازم به نظر می‌رسد، اما تا جایی که امکان دارد، باید با مشاوره و رفع مشکلات خانواده‌ها را به ادامه زندگی تشویق کرد، چرا که طلاق نه تنها برای زن و مرد بلکه آثار سوئی نیز برای فرزندان و جامعه دارد.

رئیس جمهور اقدامات فرهنگی را اولین گام در مواجهه با مسایل اجتماعی دانست و تأکید کرد: معمولاً در فعالیت‌های فرهنگی مردم بهتر از نهادهای دولتی عمل می‌کنند، لذا در این حوزه باید سازمان‌ها و جمعیت‌های مردم‌نهاد اصیل پیشتاز باشند.

روحانی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در اصلاح کشور، گفت: آموزش و پرورش یکی از مهم‌ترین نهادهایی است که می‌تواند در اصلاح امور کشور بسیار مؤثر باشد.

رئیس شورای عالی اجتماعی «امر به معروف» و «نهی از منکر» را به عنوان یکی از وظایف اجتماعی و تأثیرگذار برای اصلاح جامعه مورد تأکید قرار داد و گفت: اگر «امر به معروف» و «نهی از منکر» به درستی سامان داده شود، می‌تواند از بسیاری از منکرات جلوگیری کرده و مردم را به انجام رفتارهای درست تشویق کند و معتقدم «امر به معروف» و «نهی از منکر» یک وظیفه مهم همگانی است، منتها گاهی به درستی مورد استفاده قرار نگرفته و چه بسا نتیجه معکوس داشته  است.

در این جلسه وزیر کشور و اعضای شورای عالی اجتماعی، ضمن ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی، دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مسایل اجتماعی بیان کردند.

براساس گزارش ارائه شده، شاخص میزان طلاق طی 4 سال گذشته کاهش داشته است.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۴۳ ۲۳ آبان ۱۳۹۷
اصلا مشکلات اقتصادی پول مردم بزرگنمایی نیست بلکه یک شوک بزرگ به خانواده ها بوده و هست!
ناشناس
۲۳:۱۰ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
امید را مسئولآن با عملکرد درست به مردم میدهند نه با شعار
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
چرا عمل نمی کنید مشکلات را حل نمی کنید
ناشناس
۱۸:۰۴ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
بله منم اگه خونه چند میلیاردی و حقوق آنچنانی و زندگی مرفحانه و بی درد داشتم حتما به آینده امیدوار بودم حتما برای آینده می تونستم برنامه ریزی کنم ولی اگه یه سری به مردم کوچه و بازار بزنید و ببنید با این حقوق های ناچیز چطوری دارن زندمانی می کنند دیگه حرف از امیدواری نمی زنید!!!!!
پیمانکاری وزارت نفت
۱۷:۵۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
سلام نا امیدی یعنی چه؟ بعد از ۱۵ سال کار برای شرکت نفت به مدیر میگیم چرا حقوق ما رو سر وقت نمیدهید میگه همینه که هست اگه جای بهتری سراغ داری برو .! جواب ۱۵ سال جوانی منو کی میده که توی وزارت رفت نه نفت تلف شده ما کار میکنیم حقوقشو رسمی ها میگیرن
پیمانکاری وزارت نفت
۱۷:۵۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
سلام نا امیدی یعنی چه؟ بعد از ۱۵ سال کار برای شرکت نفت به مدیر میگیم چرا حقوق ما رو سر وقت نمیدهید میگه همینه که هست اگه جای بهتری سراغ داری برو .! جواب ۱۵ سال جوانی منو کی میده که توی وزارت رفت نه نفت تلف شده ما کار میکنیم حقوقشو رسمی ها میگیرن
ناشناس
۱۷:۵۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
ما از پس خرج زندگی برنمیایم دلار از ۲۰ اومد ۱۱ ولی یه رب ۴ تومنی که بخاطر دلار شده ۲۰ هنوز همون قیمته....تا کی وعده و امید الکی و ....خدا به دادمون برسه
ناشناس
۱۷:۴۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
شما آقای مسئول یک ماه بایکملیون وپانصد زندگی کن ببین میتونی بعدمتوجه بزرگنمایی ومعنای آن میشوی
ناشناس
۱۷:۴۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
به درد مردم برسیددددد
Farhad
۱۷:۲۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
شما به ناامیدی چی میگین منه لیسانس برق که سال ۸۷فارغ التحصیل شدم و هنوز بیکار با۳۴سال سن ناقابل آقای روحانی به هردری هم که بگی زدیم الان هم مجرد و هم بیکار نشستیم جلوی چشم پدر بازنشسته مان که بیش ۱۷۰۰حقوقش نیست واز یکطرف درد اینهمه تورم وگرونی را میکشه از طرف دیگر درد ما را که بیکاریم بقول کتاب دوره اول بابا نان داد دیگه باید گفت بابا نان نداد چون دیگه کمرش شکسته .
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
وقتی من می بینم ۷ ساله با مدرک فوق لیسانس دنبال کار هستم و نتونستم کار پیدا کنم و در سن ۳۵ هنوز مجرد و بیکار هستم بدون بیمه و ریالی درآمد، دیگر خودم معنی کامل ناامیدی هستم
شهرام
۱۷:۰۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
میلیون ها جوان بیکارند، این بزرگ نماییه؟ یا منی که درآمدم از طریق کسب و کار اینترنتی ماهانه به زور میرسه به صد و بیست هزار تومان رو هم جزو کار حساب میکنین!
شهروند تهرانی
۱۷:۰۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
هنوز مشکلات کوچیکه !!!!

همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم
ناشناس
۱۶:۵۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
مردم پشت کوهم وضع بد اقتصادیو درک میکنن .
کدوم امید .
اول جوونی پیر شدیم رفت .
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
شما را به خدا با ملت همراه شوید
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
اقای دکتر رئیس جمهور. یه یخچال سامسونگ خانگی 2ملیونی شده ا7 ملیون .ببزر گ نمائی نیازی هست.
ali
۱۶:۴۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
امید ما فقط و فقط به خداست نه هیچ کس دیگر ...
ناشناس
۱۶:۴۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
خدایا خودت کمکمون کن......................................................................................................
ناشناس
۱۶:۴۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
مشکلات مردم بزرگنمایی نیست .
ناسناس
۱۶:۳۴ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
واقعان چقدر مردم صبر دارن من دیروز حقوق گرفتم امروز ندارم چون جلو تر خرج کرده ام ولی خانه 55 ملیاردی ندارم که وضع مردم رابفهم
ناشناس
۱۶:۳۴ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
کاش یه راهی پیدا میشد مشکلات حل میشد
حاج خلیل
۱۶:۳۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
من نمی دانم این کلمه باید چه زمانی از دهان رییس جمهور می افتد تازمانی که کلمه باید بکار برده می شود یعنی هیچ کاری انجام نشده اقای رییس جمهور تورابخدا و خواهش میکنم ازکلمه باید دیگراستفاده نکنید و فقط وعده ندهید عمل کنید
ناشناس
۱۶:۴۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
داداش تازه گفته مشکلات را بزرگ نشون میدن.اونوقت انتظار داریم برای ملت کاری انجام بده.
ناشناس
۱۶:۲۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
جناب دکتر به داد مردم برسید داریم به خدا له میشیم از این گرونی
ناشناس
۱۶:۱۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
ما مردم هم زیر فشار گرانی
ناشناس
۱۶:۱۳ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
ما توان سیر کردن شکم مون نداریم زندگی برامون اینقد سخت کردین
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
مشکلات را بزرگ نکنید.
ناشناس
۱۶:۱۱ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
همه شما اخوندا دروغگویید این حرفاتونم همش چخان / چرا کاری نمی کنید ما داریم زیر بار فشار گرانی له میشیم بابا برنج شده 120تومن نمیتون بخرم / هر روز گرانی هروز تورم
ناشناس
۱۶:۰۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
برنج 35تون شده 120 تون / برب 4تومن شده 18 تومن / ماشین 30تومن شده 60تومن / روغن 13تومن شده 40ت.من /و........ اینا رو ما خودمون داریم میبینم چرا میگید مشکلات نداریم و بزرگنمای میکنن !!!
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
بزرک نمایی؟واااااااای.انصاف داشته باشید.
ناشناس
۱۶:۰۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
جناب رئیس جمهور با وعده وعیدهای واهی کسی امیدوار نمیشه؛ شما مثل اینک اصلا درد مردم بیچاره رو درک نمی کنید. اون بنده خدای کارگر و کارمند با زن و بچه و خرج و مخارج امروز و بیخیالی ومسئولین باید به چی امیدوار بشه.
دلار 3800 رو در عرض چند شب بی دلیل گرون کردید به مرگ ترسوندینمون تا به تب دلار 14000 تومنی راضی بشیم. حالا بگیر به چی باید امیدوار باشیم. ؟ ب
ناشناس
۱۶:۰۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
پنج سال است که شما مرتب بااین حرف و کلمات دیگرملت را وعده دادید ولی عمل نکردید
ناشناس
۱۵:۵۰ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
ا عالیجناب قشر ضعیف و متوسط که هیچ قشر مرفح هم دارن له میشن اونوقت شما میفرمایید. ...
ناشناس
۱۵:۴۹ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
ماشین را گران نکنید
ناشناس
۱۵:۳۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
عجب !
ناشناس
۱۵:۱۹ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
یکسره بگید امیدوار باشید امید برای بچه گرسنه من نون واب نمیشه همه چیز رارهاکردید به حال خودش ،کمرمردم از مشکلات شکسته کی میخواهید به وظیفه تون عمل کنید
ناشناس
۱۵:۱۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
من جوان بیکار بامدرک مهندسی 4ساله ازوعده وعید شما خسته شده ام
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
#فقط فقط صداقت
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
صداقت کدوم قسمت ازحقوق شهروندیست..
ناشناس
۱۵:۰۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
چرا همش از بالا به مردم نگاه می کنید کمی هم از پایین نگاه کنید ما داریم له میشیم . یا امام زمان ظهور کن
ناشناس
۱۷:۰۰ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
خدایا کمکمون کن
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
با وعده و وعیدهای الکی...
ناشناس
۱۶:۵۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
باید هزاربرابرشو تحمل کنید. چرا هیچ نظارتی نیست بر روی مشکلات .
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
بخدا هیچ کدوم مسئولان ی روز هم نمیتونید جای مردم عادی زندگی کنید. 100درصد متوجه حرفم نمیشید.
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
بخدا هیچ کدوم مسئولان ی روز هم نمیتونید جای مردم عادی زندگی کنید. 100درصد متوجه حرفم نمیشید.
ناشناس
۱۵:۰۰ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
امید و نا امیدی را در لحظه لحظه روزانه درک می کنیم
یا ما سعادت مندیم درکمان عاجز است
ناشناس
۱۴:۵۳ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
یه سر به مردم و بازار بزنی قشنگ متوجه میشید معنی مشکلات و ناامیدی چی هست همه عصبانی هستن دیگه هیچکس امید نداره
علیرضا قربانزاده
۱۴:۴۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
خدا خودش به داد مردم برسه. تا کی وعده و وعید؟
علی2
۱۴:۴۳ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
با این بسته حمایتی کی دیگه احساس نارضایتی و ناامیدی میتونه بکنه آخه
مردم ناشکر شدن والله
ناشناس
۱۵:۳۹ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
كدوم بسته
غلام
۱۶:۰۷ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
کدوم بسته حمایتی !!!!
ناشناس
۱۶:۵۰ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
یه حرفه اسمش بسته حمایتی است.
ناشناس
۱۶:۵۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
مردم مقصر میدونستم
ناشناس
۲۱:۴۴ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
جدی میگی!
ناشناس
۱۹:۰۰ ۲۸ آبان ۱۳۹۷
اره والا مردیم از خوشی
ناشناس
۱۴:۲۹ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
آقای روحانی چرا وعده میدهید ؟
ناشناس
۱۴:۲۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
چرا وضع کشور اینجوری شده ؟
ناشناس
۱۶:۵۱ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
سوال منم همینه چرا واقعا
ناشناس
۱۴:۲۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
چرا وضع کشور اینجوری شده ؟
ملکوت
۱۴:۲۰ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
مسئولین دارند به مردم ناامیدی میدهند در مشکلات اقتصادی مسئولینی که در کابینه دولت هستند مردم نا امید کردن مردم خسته شدن از تورم گرانی چه دارید میگوهید کدام نشاط در مردم هست در جوانان هست همه اش ناامیدی هست.