سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام :

استفاده از توانمندی‌های مردم یک راهکار اساسی برای غلبه بر مشکلات است

جلیلی گفت: استفاده از توانمندی های مردم، یک سرمایه در این جنگ اقتصادی و یک راهکار اساسی برای غلبه بر مشکلات است.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در ادامه سلسله نشست‌های اقتصادی «دولت در سایه»، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز دوشنبه 21 آبان ماه با جمعی از تولیدکنندگان نرم افزار و اعضا اتاق بازرگانی دیدار کرد و در جریان مطالبات آنها قرار گرفت.

وی با اشاره به واقعیت امروز جنگ اقتصادی گفت: در این شرایط خیلی فراتر از دوران معمول می‌بایست کار کرد. این کار مضاعف نیاز به یک اراده ملی دارد که آن هم بایستی فراتر از نگاه های بخشی منسجم باشد. مشارکت دادن مردم و استفاده از توانمندی های آنان، یک سرمایه در این جنگ و یک راهکار اساسی برای غلبه بر مشکلات محسوب می‌شود.

جلیلی در ادامه توضیحات خود اظهار کرد: در این جنگ، ما مشکل جدی تری نسبت به دیوان‌سالاری حاکم داریم که با بخشنامه نیز حل نمی‌شود و آن مسئله مربوط به «فرهنگ کار» ماست.

وی افزود: ضعف در «فرهنگ همکاری» از جمله این مسائل است. اگر آن فرهنگ همکاری در بخش خصوصی نتواند به خوبی پا بگیرد، به دنبال خود مشکلات را در سایر بخش ها نیز میکشاند.

عضو شورای راهبردی سیاست خارجی گفت: اتاق بازرگانی و بخش خصوصی با همکاری وزارت امورخارجه و بدون در نظرگرفتن انحصارها می‌توانند با همکاری متناسب صادرات را تقویت کند. بخشی از گلایه ما به نمود انحصارهای بخش خصوصی نیز برمی‌گردد.

وی عنوان کرد: از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه، درخواست دریافت تسهیلات مالی بود؛ حال آنکه امروز ما در کشور چیزی نزدیک به 1500 هزار میلیارد تومان نقدینگی داریم. که بیش از 1000 هزار میلیارد تومان آن در پنج سال اخیر خلق شده است. سوالی که وجود دارد آنست که سیاست های پولی-مالی شرکت های خصوصی برای جذب این نقدینگی چه جایگاهی دارد؟

دبیرسابق شورای عالی امنیت ملی با اشاره به رقبای منطقه ای ایران اظهار کرد: ما در سخت افزار و نرم افزار سرآمد رقبای منطقه‌ای خود برای جذب بازارهای صادراتی هستیم، لازمه گرفتن یک تصمیم ملی در این راستا، مشارکت دادن بخش هایی است که موضوع آن تصمیم هستند. نمی‌شود آن‌ها را در تصمیم دخیل نکنیم و یا مشورت با آنها را موکول به زمان دیگری کنیم.

همچنین در این دیدار تعداد از تولیدکنندگان عرصه نرم افزار و اعضای اتاق بازرگانی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
عباس گودرزی
۱۱:۵۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۷
سلام اگر کار برای رضایت خداوند باشد و فرهنگ اشرافگری و سبقت در مال اندوزی حذف شود 70 درصد مشکلات حل می شود . آن 30 درصد با همفکری و حمایت همدیگر و توکل و نصرت الهی بر طرف می گردد
ناشناس
۲۳:۴۸ ۲۱ آبان ۱۳۹۷
اول باید جلوی اختلاس ها گرفته شود