وی با بیان اینکه تعدادی از این مناطق به تازگی از روستا به شهر تبدیل شده اند افزود: بنا به نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای ایجاد ۹ کتابخانه در این شهرها برنامه ریزی شده است.
خلیلمقدم اضافه کرد: از فرمانداران این مناطق درخواست شده است تا در صورت امکان، مکانهای دولتی بدون استفاده، برای ایجاد کتابخانه اختصاص یابد.
وی با اشاره به فعالیت ۵۲ کتابخانه نهادی در چهارمحال و بختیاری گفت: ۹ مورد از این تعداد در روستاها و ۴۳ مورد در شهرها فعال است.
خلیلمقدم ادامه داد: در حال حاضر ۱۳ کتابخانه مشارکتی نیز در استان فعالیت دارد.
وی همچنین از رشد ۱۲ درصدی تعداد اعضای کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: هم اکنون ۳۹ هزار و ۶۰۰ نفر در استان عضو کتابخانهها هستند که ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر آنان را کودکان تشکیل میدهند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری با بیان وجود ۸۵۰ هزار نسخه کتاب در کتابخانههای استان افزود: از مهرماه سال گذشته ۳۵ هزار نسخه کتاب به منابع این کتابخانهها افزوده شده است.
خلیلمقدم با اشاره فعالیت انجمن خیرین کتابخانه ساز در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: علاوه بر اهدای ۹۰۰ میلیون ریال کمک نقدی و غیر نقدی به کتابخانههای عمومی، چندین مجموعه کتابخانهای نیز به همت خیرین در استان ایجاد گردید.
وی در پایان با گرامیداشت بیست و ششمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، از اجرای ۴۵۶ ویژه برنامه به مناسبت این هفته در چهارمحال و بختیاری خبر داد.
خلیلمقدم گفت: برگزاری نشستهای نقد کتاب، نمایشگاه کتاب، رونمایی از کتاب، شاداب سازی و عضویت رایگان کتابخانههای عمومی، از جمله این برنامههاست.
۲۴ آبان به عنوان «روز ملی کتاب، کتابخوانی و کتابدار» نامگذاری شده است.
برنامههای بیست و ششمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، همزمان با سراسر کشور و با شعار «حال خوش خواندن»، از پنج شنبه آینده ۲۴ آبان ۹۷ در چهارمحال و بختیاری آغاز میشود و تا اول آذر ادامه دارد.
انتهای پیام/ش