وی افزود: این محصول از نظر میزان تولید و سطح زیر کشت با احتساب جنوب استان رتبه اول را در سطح کشور به خود اختصاص داده است و استان کرمان بدون احتساب جنوب(منطقه جیرفت و کهنوج )در جایگاه چهارم کشور قرار دارد.
وی بیان کرد: یکی از ویژگی های مهم برای تولید خرما ارزآوری، ایجاد اشتغال مولد و قابلیت رقابت در بازار های جهانی می باشد.
سعیدی با اشاره به این مطلب که میزان تولید خرما کشور حدود یک میلیون تن می باشد، گفت: میزان متوسط تولیدسالیانه این محصول در استان کرمان بدون احتساب جنوب(منطقه جیرفت و کهنوج )، 150 هزارتن می باشد.
کیفیت مطلوب خرمای کرمان ناشی از وضعیت مناسب آب و هوایی می باشد.
انتهای پیام/س