ب
در این نامه آمده است: مقوله آموزش نیروی انسانی و برنامه ریزی به منظور بهبود عملکرد کارکنان در سازمانها از اهمیت ویژهای برخوردار است و نهادها و دستگاههای ستادی و اجرایی، آموزش و ارتقاء دانش سازمانی را که منجر به افزایش کارآمدی و بهره وری میشود، در رأس سیاستها و برنامههای خود قرار میدهند. اهمیت و حساسیت این موضوع در شوراهای پایه (شهر و روستا) و فرادست (شهرستان، استان و عالی استان ها) با توجه به سلسله مراتب و نحوه شکل گیری آنها بسیار بارز است چرا که قاطبه اعضای شوراها برخاسته از بطن جامعه و توده مردم هستند و طبیعتا با قوانین و مقررات موضوعه و محدوده وظایف، اختیارات، نحوه مقررات گذاری و حدود و ثغور تعاملات بین دستگاهها و ... آشنایی کامل ندارند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات برگزاری دورههای آموزشی اعضای شوراها پراکندگی جغرافیایی آنها است نوشته است: در این شرایط که فراگیران آموزشها در نقاط دور و نزدیک کشور حضور دارند. به دانشگاهی به وسعت کشور نیاز است و این امر فقط با استفاده از قابلیت و ظرفیت رسانه ملی امکان پذیر است.
همچنین رئیس شورای عالی استانها با اشاره به بند هفتم ماده (۸۸) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۰۱/۰۳/۱۳۷۵ مبنی بر اینکه «برنامه ریزی به منظور آموزش و آشنایی اعضای شوراها با وظایف خویش از طریق برگزاری دورههای کوتاه مدت کاربردی در قالب امکانات موجود کشور با همکاری وزارت کشور و سایر وزارتخانهها و سازمانها اجرایی ذیربطه از وظایف شورای عالی استان هاست» و همچنین ماده ۱۰۱ قانون مذکور مبنی بر اینکه «سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران میتواند با همکاری وزارت کشور و شورای عالی استانها در راستای ارتقای فرهنگ شوراها و مشارکت، برنامههای مختلف فرهنگی و آموزشی را تهیه و پخش نماید»، وظایف دو نهاد شورای عالی استانها و سازمان صدا و سیما را یادآور شد.
در پایان الویری ضمن تاکید بر ضرورت استفاده از رسانه ملی درخواست کرد تا موضوع آموزش اعضای شوراهای روستا، بخش، شهر، شهرستان، استان و عالی استانها از طریق سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران در جلسهای با حضور نمایندگان آن سازمان، شورای عالی استانها و وزارت کشور مطرح و پس از بررسی جوانب امر و برنامه ریزی و انجام فرایندهای لازم، در این خصوص اقدام شود.
پایان پیام/