وی با مطرح کردن شعار شهری برای همه گفت: فرصتهای مختلف باید برای همه افراد نقطه هدف قرار گیرد.
حناچی با تأکید بر ضرورت فقرزدایی از شهر گفت: در همه برنامههای جهانی، کنترل فقر راهی برای توانمندسازی پیش بینی شده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تصریح کرد: دربرگیری اجتماعی به معنای شهری در اولویت قرار خواهد گرفت و دربرگیری اقتصادی با قراردادن فرصتهای شغلی شهری برای همه مورد هدف قرار خواهد گرفت.
وی افزود: آلودگی هوا، تنگناهای زیستی، توازن منطقهای و عدم عدالت در برخورداری از امکانات شهر و همچنین بافت فرسوده از اصلی ترین چالشهای شهر تهران هستند.
حناچی با اشاره به شرایط آب و هوایی تهران در سال 95 گفت: در سال 95 بیش از 260 روز هوای ناسالم داشتیم.
این نامزد تصدی شهرداری تهران ادامه داد: چالشهای آلودگی هوا و آب ناشی از مدیریت ناکارآمد منابع آب و پسماند است.
وی با بیان اینکه برنامه من برای کاهش آلایندگی، توسعه وسایل نقلیه عمومی، تکمیل شبکه فاضلاب و هدایت آبهای سطحی است، گفت: احیای شبکه قناتهای تهران مورد توجه خواهد گرفت، چنانچه در حال حاضر سالانه 240 میلیون مترمکعب آب که از کوههای البرز میآید به سمت فاضلاب هدایت میشود.
این نامزد تصدی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه چالش بعدی ترافیک و نظام دسترسی است، تصریح کرد: نظام یکپارچه حمل و نقل را باید به گونهای ترتیب دهیم که میزان استفاده از حمل و نقل عمومی 25 درصد افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حمل و نقل سواره در تهران قالب شده است، گفت: ما باید نشان دهیم این شهر زیبنده کسانی است که در آن زندگی میکنند.
حناچی با تأکید بر اینکه چالش دیگر شهر تهران بافت فرسوده است، تصریح کرد: بافت فرسوده و عرصههای ناکارآمد در این زمینه نیازمند مشارکت دستگاههای دولتی است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تأکید بر اینکه بهره گیری از خلاقیت و معماری پایدار از حوزههایی است که آن را دنبال میکنیم، گفت: ساماندهی نظام حرکت و فعالیت و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه ایجاد درآمدهای مالی پایدار اصلی ترین چالش شهرداری است، گفت: ما باید مکانیزمهایی را تعریف کنیم تا به درآمد پایدار برسیم.
حناچی با تأکید بر اینکه توسعه گردشگری و توجه به بافت تاریخی تهران کمتر مورد توجه قرار گرفت، افزود: در توسعه اقتصاد شهری چالشهای جدی داریم و باید مشاغل دانش بنیان را تقویت کنیم.
این نامزد تصدی شهرداری تهران با بیان اینکه شهر تهران در حوزه ایمنی آسیب پذیر است، تصریح کرد: برنامههای ما مطالبه و مطالعه در فضاهای بی دفاع شهری است.
وی با بیان اینکه در حوزه پدافند غیرعامل آسیب پذیری تهران را به عنوان چالش جدی داریم، گفت: پیوست و ملاحظات پدافند غیرعامل انجام شده و مکانهای ناامن شناسایی شده است.
حناچی در ادامه به موضوع مدیریت بحران پرداخت و با اشاره به حادثه پلاسکو گفت: فرو ریختن پلاسکو اگرچه مربوط به یک پلاک بود،اما تمام شهر را تحت تأثیر قرار داد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه با تأکید بر شعار خود مبنی بر شهری برای همه تصریح کرد: شهری میتواند برای همه باشد که با مدیریت خردمندانه اداره شود.
وی با تأکید بر اینکه چالش اصلی تهران فقدان مشارکت مردمی است، گفت: بخش عظیمی از سرمایههای اجتماعی را از دست دادهایم.
حناچی با بیان اینکه شهرداری در درگیری با سازمانهای فرادست هزینههای زیادی پرداخته است، گفت: تعامل همکاران با سازمانهای ذی مدخل باید مورد توجه قرار گیرد.
این نامزد تصدی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه بخشی از مشکلات شهر ناشی از فقدان هوشمندسازی است، گفت: تلاش میکنیم دادههای شهری را بر روی گوشیهای هوشمند قابل استفاده کنیم و از بستر وب به سمت موبایل حرکت کنیم و موقعی که نتوانستیم خدمات جی آی اف را بر روی موبایلها پیاده کنیم و در این زمینه عقب خواهیم بود.
انتهای پیام/