لازم به ذکر است که این میزان توزیع و مصرف مازاد بر تولید مزارع پرورش ماهی شهرستان بوده که بخش قابل توجهی از آن نیز در سطح شهرستان و استان به مصرف می رسد.
وی همچنین به همه افراد توصیه کرد ۲ بار در هفته ماهی و دیگر خوراکیهای دریایی میل نمایند زیرا مقادیر بالای امگا ۳ موجود در آن موجب تقویت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میشود. اسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن ضروری هستند و اگرچه در بدن ساخته نمیشوند اما برای عملکرد مطلوب اندامها لازمند و این چربیها همچنین خطر ابتلا به فشار خون، افزایش کلسترول، تری گلیسرید و... را نیز کاهش میدهند.
انتهای پیام/ک