سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حمله مسلحانه به مکتب افغان ترک در هرات

افراد مسلح نظامی صبح امروز بر مدرسه پسرانه افغان ترک در هرات یورش برده و تعدادی از اساتید و شاگردان این مدرسه را بازداشت نمودند.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، افراد مسلح نظامی صبح امروز بر مدرسه پسرانه افغان ترک در هرات یورش برده و تعدادی از اساتید و شاگردان این مدرسه را بازداشت نمودند.

حوالی ساعت 6 صبح امروز افراد مسلح نظامی به همراهی مسئولین معارف ولایت هرات به مدرسه پسرانه افغان ترک هرات یورش برده و به زور داخل مکتب شدند. این افراد تعدادی از شاگردان و اساتید را بازداشت نموده و به جای نامعلومی انتقال دادند.

افراد مسلح دولتی همچنین ساعت 6:30 صبح به مکتب دخترانه افغان ترک هرات حمله نموده و آن مکتب را نیز اشغال نمودند. شاگردان با مشاهده این وضعیت ناهنجار وحشت زده شده و فضای ترس و هراس در مکتب ایجاد گردیده است.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.