در بررسی مشخصههای تغذیهای کرفس میتوان مشاهده کرد که وجود ترکیب H۲O در آن یکی از حائز اهمیتترین ویژگیهای آن است. آب ۹۵ درصد از ترکیب این گیاه را تشکیل میدهد و میزان کالری موجود در آن پایین است.
همچنین به طور طبیعی آب سبزیجات و گیاهان برخلاف آبمیوه حاوی مقدار پایینی از مواد قندی است. هرچند، آبگیری کرفس و مصرف آن به این شکل باعث میشود محتویات فیبردار آن از بین برود.
برخی از کارشناسان به مصرف سبزی کرفس توصیه میکنند چرا که فیبر خوراکی برای کاهش وزن، تنظیم قند خون و احساس سیری اهمیت دارد. با این حال بدن با مصرف آب کرفس مقدار بیشتری از مواد مغذی از قبیل: ویتامین K، ویتامین A. و پتاسیم دریافت میکند.
به گزارش مدیکال دیلی، همچنین آب کرفس دارای خواص ضد التهابی است که در کاهش فشار خون و تقویت سیستم ایمنی موثر است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/