سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ۸۱ درصدی وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از کاهش ۸۱ درصدی وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سرهنگ عباس بهاری فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : امسال در مقایسه با سال گذشته میزان وقوع حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی استان کرمانشاه با کاهش ۸۱ درصدی از نظر مساحت و کاهش ۵۳ درصدی از نظر تعداد همراه بود.

وی گفت : امسال ۱۴ فقره حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان کرمانشاه رخ داد و در مجموع ۴۲ هکتار از سطح منابع طبیعی استان طعمه حریق شد، این در حالیست که سال گذشته شاهد وقوع ۳۰ فقره حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی استان بودیم و ۲۲۸ هکتار از مساحت استان گرفتار حریق شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه ادامه داد: امسال بیشترین وقوع حریق در منابع طبیعی استان را در شهرستان‌های پاوه، جوانرود، روانسر، اسلام آباد غرب، گیلانغرب و هرسین شاهد بودیم.

بهاری گفت: اکثر آتش سوزی‌های رخ داده در عرصه‌های منابع طبیعی استان در سال جاری در مراتع مشجر اتفاق افتاد.

وی در ادامه با بیان اینکه احتمال وقوع حریق در ادامه سال با آغاز بارند‍‌گی‌ها از بین رفته، گفت: با وقوع اولین بارندگی‌های پاییزه در استان احتمال بروز حریق از بین رفته است.

بهاری اشاره‌ای هم به اقدامات خوب صورت گرفته در استان برای کاهش میزان وقوع حریق در منابع طبیعی داشت و گفت: امسال ۷۳ نقطه بحرانی حریق در استان شناسایی شد که با بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی و توان نیرو‌های بومی شاهد کاهش چشمگیر میزان وقوع حریق در منابع طبیعی استان بودیم.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه اضافه کرد: امسال ۹۵ نفر از مردم بومی استان را در مناطق جنگلی و مرتعی به عنوان دیده بان بکارگیری کرده و با آن‌ها برای اطفای حریق قرارداد پنج ماهه منعقد کردیم که این اقدام نقش مهمی را در کاهش وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان از نظر مساحت و تعداد ایفا کرد.

بهاری ادامه داد: استفاده از ظرفیت نیرو‌های بومی به لحاظ دسترسی سریع آن‌ها به منطقه در زمان وقوع حریق اهمیت زیادی دارد، زیرا حریق در لحظات نخست وقوع خیلی سریع اطفا می‌شود.

برگزاری جلسه شورای مدیریت بحران با حضور استاندار و تاکید بر اهمیت مقابله با حریق، ورود جدی فرمانداران به موضوع مقابله با حریق در عرصه‌های منابع طبیعی، مشارکت مرزبانی در مقابله با حریق در نقاط مرزی، برنامه‌ریزی برای مقابله با حریق در پادگان‌ها و مناطق نظامی و... از جمله اقدامات صورت گرفته در استان کرمانشاه در راستای کاهش میزان وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی در سال جاری بود که بهاری از آن‌ها یاد کرد.

وی در پایان با بیان اینکه سامانه ۱۵۰۴ اداره کل منایع طبیعی و آبخیزداری آماده دریافت هر گونه اخبار مبنی بر تخریب، تصرف وحریق در عرصه‌های منابع طبیعی است، از مردم استان خواست تا با استفاده از این پل ارتباطی با منابع طبیعی همکاری کنند .

 

 

انتهای پیام/د

کاهش ۵۳ درصدی حریق در عرصه های منابع طبیعی

 

برچسب ها: محیط زیست ، بحران آب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.