سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مونسان مطرح کرد؛

هیچ نسبتی با رئیس جمهور ندارم/ هر گردشگر خارجی معادل ۳۰ بشکه نفت/ ماجرای زمین‌های کیش و ورود هواپیماهای برجامی

رئیس سازمان میراث فرهنگی در یک گفتگوی تلویزیونی از ارتباط خود با رئیس جمهور گفت.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اصغر مونسان در برنامه دستخط در واکنش به این سوال که اعضای دولت چقدر برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کنند و آیا مردم هم این تلاش را احساس می‌کنند یا خیر گفت: آنچه که من در دولت می‌بینم این است که همه اعضای دولت تلاش می‌کنند امور برای مردم راحت‌تر و روان‌تر شود، اما اینکه حس مردم اینگونه است یا نه باید از مردم پرسید. ‎

وی افزود: همیشه انتقاد و پیشنهاداتی وجود داشته و دارد، اما اعضای دولت خیلی تلاش می‌کنند. گاهی برخی موضوعات را نمی‌شود مطرح کرد و در عام به آن پرداخت؛ البته نه به این دلیل که مردم غریبه باشند بلکه به دلیل سوء استفاده آن طرفی آبی‌ها … شاید طرح برخی مسائل مسیر را برای دشمنان باز کند و متوجه شوند کجا محدودیت داریم و کجا دچار مشکل هستیم. البته حتما مردم درست می‌گویند و توقع آن‌ها از مسئولان و دولت درست است و باید بیشتر به آن‌ها پرداخت، اما موضوعات این چنینی هم هست.

معاون رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا از افزایش قیمت‌ها در بازار و زندگی مردم خبر دارد یا خیر گفت: کمتر خرید می‌روم و بیشتر خانواه خرید خانه را انجام می‌دهند، اما از قیمت‌های بازار مطلع هستم.

وی ادامه داد: شرایط شرایط ویژه‌ای است. به ترکیه اشاره می‌کنم البته قصدم قیاس یا توجیه نیست، اما خوب است به این نکته توجه شود. ترکیه را ببینید. ظرف چند روز همه چیز در این کشور به هم ریخت. لیر آن به یکباره شدیدا افت کرد. یک تهدید توییتری بازار ترکیه را به هم ریخت و فقط دو مقام آن را تحریم کردند نه کل این کشور را. اما ملت ما فشار تحریم را از اول انقلاب تحمل کرده است. این که توانستیم بگذریم به دلیل تجریه مسئولان و تحمل بالای مردم بوده است.

معاون رئیس جمهور افزود: ترامپ بار‌ها گفته بود که از برجام خارج خواهد شد و به همین دلیل دولت پیش بینی‌های لازم را کرده بود. البته برخی دستگاه‌ها کمتر و برخی بیشتر برای مواجهه با چنین اتفاقی آماده شده بودند.

مونسان در واکنش به این سوال که چرا مدیران دولت همه تخم‌مرغ‌هایشان را در سبد برجام گذاشتند گفت: من مدیر اجرایی بودم و اهل سیاست هم نیستم که به چپ و راست ربط پیدا کند، اما انصافا برجام فضای مثبت کاری برای ما ایجاد کرد. از مدیران اجرایی مثل صنعت کشتیرانی یا هواپیمایی بپرسید. در کیش بعد از برجام اولین کسی بودم که هواپیما وارد کرد. کیش ایر که متعلق به منطقه آزاد کیش است دارای ۱۰ فروند هواپیما بود؛ سه فوکر و ۷ بوگینگ ام دی که همگی بالای ۳۰ سال قدمت داشتند و باید کنار گذاشته می‌شدند، اما نمی‌توانستیم. بعد برجام من دو ایرباس ۳۲۱ مدل ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ اقساطی برای این ایرلاین گرفتم که الان جزء بهترین هواپیما‌های کشور هستند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه رئیس جمهور و تیم امور خارجه تلاش کردند تا برجام محقق شود گفت: رئیس جمهور هیچ وقت نگفت همه پشت برجام بایستند تا اگر رفت جلو، شما هم جلو بروید و اگر نرفت، شما هم نروید. من همیشه با شتاب کار کرده‌ام، اما برجام شتاب من را بیشتر کرد، اما هیچ وقت من متوقف نشدم.

خواهرزاده که هیچ؛ هیچ نسبتی با رئیس جمهور ندارم

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در واکنش به شایعه نسبت فامیلی با حسن روحانی گفت: از روز اول دولت یکی از مواردی که برای من حاشیه ایجاد کردند فامیل بودن با رئیس جمهور بود. یکی از مشکلات کشور همین حاشیه‌هاست. گاهی تا ۵۰ درصد انرژی ما صرف حاشیه‌ها می‌شود. من ۵ سال است که مدام اعلام می‌کنم خدا شاهد است، هیچ نسبتی با رئیس جمهور ندارم چه برسد به خواهرزاده ایشان بودن. تکذیبه داده‌ام که البته اخیراً دیگر باور کرده‌اند.

مونسان درباره آمار گردشگر خارجی گفت: زمانی که من وارد سازمان میراث فرهنگی شدم یعنی مرداد سال گذشته، کاهش ۳ درصدی ورودی گردشگر داشتیم، اما در پایان سال به رشد ۴ درصدی رسیدیم. در واقع در پایان سال ۹۶ رشد چهار درصدی گردشگر خارجی را تجربه کردیم. اما خوشبختانه در چهار ماهه اخیر شاهد رشد ۳۸ درصدی گردشگر ورودی به کشور هستیم.

پنج کشوری که بیشترین توریست را به ایران اعزام می‌کنند

وی در پاسخ به این سوال که کدام کشور‌ها بیشترین توریست به ایران را اعزام می‌کنند، گفت: عراق، آذربایجان، ترکیه، ارمنستان و عربستان. در واقع سفر مردم کشور‌های منطقه به ایران رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه از ابتدای امسال شاهد کاهش سفر اروپایی‌ها به ایران بوده‌ایم گفت: علت کاهش سفر اروپایی‌ها به ایران، ایران هراسی است که دشمنان ایجاد می‌کنند. البته جالب است بدانید که بر اساس گزارشی که تورگردان‌ها ارائه می‌کنند اروپایی‌ها سفر خود به ایران را کنسل نکرده‌اند، ولی می‌گویند بگذاریم ببینم وضعیت چگونه می‌شود. آن‌ها فکر می‌کنند ایران آشفته بازار شده است. تصور بنده این است که اگر زمان بگذرد به نقطه تعادلی بازخواهیم گشت.

هر گردشگر خارجی معادل ۳۰ بشکه نفت

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه هر گردشگر به اندازه ۳۰ بشکه نفت ارزش دارد، اما جدی گرفته نمی‌شود گفت: از گردشگر سلامت ۲۵۰۰-۲۴۰۰ دلاری داریم تا گردشگر زیارتی ۴۰۰ تا ۶۰۰ دلاری. متوسط چیزی حدود ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار می‌شود. هر بشکه نفت را ۵۰ دلار در نظر بگیریم می‌شود ۳۰ بشکه نفت. متاسفانه جدی نمی‌گیریم …

رنگ زرد ایران در سایت برخی سفارتخانه‌های خارجی و ضرر قطع ارتباط بوکینگ

دو خواسته مونسان درباره عوارض خروج از کشور که محقق نشد

معاون رئیس جمهور درباره افزایش ناگهانی و سه برابری عوارض خروج از کشور در سال جاری نیز گفت: من با افزایش ناگهانی و سه برابری عوارض خروج از کشور مخالف بودم. ضمن اینکه تاکید داشتم که اگر افزایشی صورت می‌گیرد این رقم به توسعه گردشگری که نحیف است، اختصاص پیدا کند. اولی که نشد و عوارض خروج از کشور را سه برابر کردند. دومی هم محقق نشد و عدد بسیار کمی از درآمد عوارض خروج از کشور را به ما اختصاص می‌دهند.

سوابق کاری مونسان؛ از کار با مرحوم منصور ترکان تا اکبر ترکان و قالیباف

 معاون رئیس جمهور درباره سوابق کاری خود نیز گفت: کارم را از سال ۷۲ از بخش خصوصی شروع و در توسعه اسلکه شهید رجایی فعالیت کردم. بعد یک اتفاق من را به کار دولتی کشاند. دو مقطع در پارس جنوبی بودم. در مقطع اول دولتی بود که از آن جدا شدم. در مقطع دوم خدا رحمت کند منصور ترکان مدیرعامل شرکت مانا را که از من خواست شرکتش را با توچه به تجربه‌ام در پارس جنوبی در ارائه قیمت برای حضور در یک مناقصه کمک کنم. شرکت مانا یکی از شرکت‌های سازمان گسترش بود. کمک کردیم و در مناقصه برنده شدیم. او تاکید کرد که بمانم تا کار کمی جلو برود. بعد از مدتی دوباره گفت در بخش دولتی خدمت کنی برکتش بیشتر است. من ماندگار شدم. همان پروژه را مسئولیش را به من داد و من دوباره به پارس جنوبی بازگشتم. آنجا بود که دیگر از بخش غیردولتی جدا شدم.

وی ادامه داد: بعد از پارس جنوبی در مقطعی به بنیاد مستضعفان رفتم و بعد دوباره به پارس جنوبی آمدم. سپس بعد از مدتی دوباره به بنیاد برگشتم و مدیرعامل شرکت آتی ساز شدم. بعد از آن به شهرداری رفتم که دوره قالیباف بود. معاون فنی و عمرانی شهرداری از من دعوت کرد که نشستی با دکتر قالیباف داشته باشم. آتی‌ساز هم مجموعه شناخته شده‌ای است در حوزه ساختمان. هر کس آنجا باشد موضوعات شهری و شهرداری هم باید بلد باشد و به کار عمرانی هم ذاتا تسلط دارد. مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران شدم. مدتی هم مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی بودم. بعد هم رفتم کیش و مدیرعامل منطقه آزاد کیش شدم.

معاون رئیس جمهور در واکنش به این سوال که چه ارتباطی با آقای قالیباف داشتید که وارد شهرداری تهران شدید گفت: خوشبختانه یادم نمی‌آید جایی را با توصیه رفته باشم. خدا عنایت کرده که وقتی از جایی جدا شدم تا جای بعدی فاصله‌ای نیفتاده است. ارتباطم با کسانی که کار کرده‌ام بسیار مطلوب بوده و هست.

واکنش به فساد در کیش و پس گرفتن ۷ میلیارد تومان زمین در جزیره

مدیرعامل سابق منطقه آزاد کیش درباره حرف و حدیث‌های فراوان درباره زمین‌های کیش و سوء استفاده از آن‌ها گفت: در زمان بنده، همه چیز بر مدار قانونی بود و حرف و حدیثی در این زمینه نداشتیم. محیط کیش کوچک است و شایعه زیاد. شایعاتی که سریع منتشر می‌شود و قبلی‌های ما را یک مقدار گرفتار هم کرد. اما خیلی از مطالبی که درباره کیش مطرح می‌شود، غلو شده است.

وی با بیان اینکه من بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان زمین را در کیش پس گرفتم بدون اینکه تهدیدی برای سرمایه گذاری ایجاد کرده باشم، گفت: زمین‌هایی بدون اجازه خرید و فروش برای بهره‌برداری واگذار شده بود تا پس از ساخت سند آن صادر شود، اما برخی پشت صحنه وکالتی آن را می‌فروختند. ما سراغ آن‌ها رفتیم که مثلا ۱۰ سال پیش زمینی گرفته بودند و بدون هیچ اقدامی رها کرده بود یا فقط گودبرداری آن را انجام داده بود. ما این زمین‌ها را پس گرفتیم بدون اینکه تهدیدی برای سرمایه گذاری باشد.

وی گفت: مبارزه با این فساد یک عزم همه جانبه ملی می‌خواهد و چون همه درگیر روزمرگی هستند کمتر پیش می‌آید یک بار سیستم را پالایش و بازنگری کنیم. مثلا خود من اصلا فرصت نکرده‌ام که به عقب برگردم و سیستم را اصلاح کنم. من که نباید پرونده دربیاورم. دستگاه‌های نظارتی باید به عقب برگردند.

مونسان از ازدواج سنتی تا بازیگران محبوب سینما و طرفداری از پرسپولیس تهران

علی اصغر مونسان درباره زندگی شخصی خود نیز گفت: سال ۷۹ ازدواج کردم. شخصی همسر من را به خانواده‌ام معرفی کرد و دیدار دو خانواده با هم شکل گرفت. مهریه یادم نیست چقدر بود، اما زیر ۲۰۰ سکه است. همسرم مهندس کامپیوتر و شاغل است. یک دختر ۸ ساله هم دارم.

وی ادامه داد: خانمم از روز اول با این سمتم موافق نبود و به شدت به آرامش خانواده تاکید داشت. من ظلم زیادی به خانواده کرده‌ام. هر سمت بالاتری می‌گرفتم همسرم می‌گفت وای مصیبت بیشتر شد. سال‌های زیادی در منطقه جنوب بودم. خانمم صبر زیادی دارد. هیچ وقت من را اذیت نکرده، اما ناراضی بوده … توکل خیلی زیادی هم دارد که خیلی کمک کرده است.

معاون رئیس جمهور درباره علاقه‌اش به سینما و آخرین فیلمی که دیده است، گفت: آخرین فیلمی که دیدم مربوط به جشنواره فجر می‌شود که درباره پلاسکو بود (چهار راه استانبول). من علاقه‌مندی و آشنایی به حوزه سینما دارم و بازیگر محبوبم پرویز پرستویی است و البته مرحوم انتظامی.

مونسان درباره علاقه‌اش به ورزش نیز گفت: ورزشی هستم و پرسپولیسی و از بچگی قرمز بودم. البته مدت کوتاهی هم در هیئت مدیره پرسپولیس حضور داشتم.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.