سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید و نبایدهای سفر با خانواده‌های پرجمعیت که باید بدانید

خانواده هایی که جمعیت زیادی دارند، جمع شدن عادیشان هم دور هم حکم مهمانی را دارد زیرا از هر سن و قشر و جنسیتی در این محافل هستند و همگی از حضور یکدیگر نهایت لذت را می برند.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خانواده های پرجمعیت اگر بخواهند با هم سفر کنند باید مسایلی را مدنظر داشته باشند که مشکلات احتمالی در مسیر به حداقل خود برسد. پرجمعیت سفر کردن با اینکه کیف بیشتری دارد و تقریبا همه از شرایط راضی خواهند بود اما مشکلاتی هم دارد.

به همین خاطر در ادامه برخی موارد که باید پیش از سفر با خانواده های پرجمعیت مد نظر داشته باشید را برایتان برشمرده ایم. همراهمان باشید.

همیشه دستمال مرطوب همراه خود داشته باشید

حتی اگر همه اعضای خانواده شما بزرگسال هستند هم دستمال مرطوب را همیشه در ساک یا کیف دستی خود داشته باشید. از پاک کردن گِل از روی کفش گرفته تا تمیز کردن دست و صورت این دستمال‌ها کاربرد زیادی در سفر دارند.

برای هر روز فقط یک فعالیت بزرگ تعریف کنید

وقتی در طول سفر هستید شاید دلتان بخواهد چندین فعالیت تفریحی را با هم انجام دهید. اما وقتی با یک خانواده بزرگ به سفر می‌روید (بالای ۱۰ نفر)، توصیه می‌کنیم بیشتر از یک برنامه در هر روز نچینید. به این خاطر که ممکن است همراهان خسته شوند و انرژی‌شان کاهش یابد.

بدون حضور همه افراد برای تعیین مقصد برنامه‌ریزی نکنید

قبل از اینکه بخواهید برای سفر برنامه‌ریزی کنید، حتما همه اعضای خانواده را جمع کنید و گزینه‌های پیشنهادی را ارائه دهید. سپس با مشورت و همفکری، بهترین مقصد را که همه با آن موافق هستند را انتخاب کنید. به این نکته توجه داشته باشید که در سفرهای خانوادگی باید ذائقه همه افراد از پیرها تا کودکان را مدنظر داشته باشید زیرا قرار است به همه با هم خوش بگذرد.

برای احتیاط تشک بادی همراه خود داشته باشید

صرف نظر از اینکه هتل، مسافرخانه، خانه یا ویلا کرایه می‌کنید، بد نیست هنگام سفرهای خانوادگی، مخصوصا وقتی تعدادتان زیاد است، تشک بادی به همراه داشته باشید.

یا می‌توانید چند دست پتوی سفری بردارید تا در صورت نیاز از آنها بهره بگیرید.

خوراکی‌ها را از مغازه‌های شهر مقصد تهیه کنید

شاید تصور کنید که به همراه داشتن خوراکی روش مطمئن‌تری برای سفرهای جاده‌ای است. اما این کار باعث می‌شود تا فضایی از ماشین اشغال شود. فضایی که می‌توانید در آن وسیله دیگری را بگذارید و همراه خود ببرید. خوراکی را فقط به اندازه‌ای که قرار است در راه میل کنید همراه خود بردارید و بقیه موارد موردنظر را از فروشگاه‌های شهر مقصد تهیه کنید.

به این ترتیب هم تازگی مواد حفظ می شود و هم می تواند در هزینه ها صرفه جویی کند. زیرا در صورت تمایل داشتن خوراکی می خرید و خرید اضافه ای نخواهید داشت.

فهرستی برای وسایل داخل ساک و چمدان های اعضای خانواده تهیه کنید

هر فردی از خانواده علاوه بر لباس‌ها و کفش‌ها وسایل شخصی ضروری دیگری هم دارد. شما به عنوان پدر یا مادر یا مسئول سفر بهتر است لیستی از همه وسایل برای تک تک افراد تهیه کنید تا مطمئن شوید که کسی چیزی جا نمی‌گذارد.

به این ترتیب در زمان خود صرفه جویی خواهید کرد زیرا مجبور نیست در مسیر یا در مقصد از این مغازه به آن مغازه بروید و ملزومات ضروری افراد را تهیه کنید.

بخشی از برنامه سفر را برای کشف ناشناخته‌ها بگذارید

در سفرهای خانوادگی اغلب برای اینکه بهترین استفاده را از سفر ببریم، برای همه روزها و ساعت ها برنامه ریزی می کنیم. اما توصیه می کنیم در طول روزها ساعت هایی را برای کشف تازه ها یا مکان های ناشناخته خالی بگذارید.

قبل از رفتن به رستوران‌ها، ساعات ترافیک آنها را چک کنید

در همه شهرها بالاخره یک رستوران بسیار مشهور و شلوغ وجود دارد. اگر قصد دارید از طعم غذاهای این رستوران ها بچشید توصیه می کنیم برای پیشگیری از اتلاف وقت در صف های طولانی، ساعات ترافیک آن را جویا شوید و در زمان هایی ک خلوت تر است به آنجا بروید. به این ترتیب می‌توانید همگی در کمال آرامش و در سکوت بیشتر از طعم غذای موردعلاقه تان لذت ببرید.

در طول مسیر در پمپ بنزین ها یا مراکز خدماتی بایستید تا همراهان به دستشویی بروند

این کار باعث می شود تا در وسط اتوبان یا جاده که به هیچ ساختمان یا سرویسی دسترسی ندارید، کسی از شما درخواست سرویس بهداشتی نکند. وقتی برای بنزین زدن توقف می کنید، به همه یادآوری کنید که اگر نیاز به استفاده از سرویس دارند همان موقع بروند.

کلمن آب و فلاسک چای همیشه همراه داشته باشید

در طول سفرهای خانوادگی وقتی تعداد مسافران زیاد است، بهتر است حتما فلاسک چای و بطری آب به همراه داشته باشید. مخصوصا برای مسن ترهای خانواده که به نوشیدن چای عادت دارند کمک بزرگی خواهد بود.

لباس اضافه همراه خود بردارید

علاوه بر لباس هایی که برای پوشیدن آنها برنامه ریزی کرده اید یکی دو دست هم لباس اضافه بردارید تا در صورت بروز اتفاق های ناخواسته با مشکل مواجه نشوید. بخصوص لباس زیر و جوراب را حتما یک دست اضافه تر به همراه داشته باشید.

داروهای مسکن، سرماخوردگی و آنتی هیستامین همیشه همراه داشته باشید

حتی اگر بیمار نیستید هم توصیه می کنیم یک سری دارو همانند آنتی هیستامین، ژلوفن، کلداستاپ، شربت سینه و رانیتیدین با خود بردارید تا در صورت بروز هرگونه مشکلی به دارو دسترسی داشته باشید.


بیشتر بخوانید:در سفرهای هوایی با کودکتان این نکات را فراموش نکنید


موبایل ها را کنار بگذارید

از موبایل برای عکس گرفتن استفاده کنید اما لحظه های خوش با هم بودن را فدای چت کردن یا ویدئو کال کردن با دوستان نکنید. سعی کنید از همه لحظه های خود نهایت بهره را ببرید و خاطره هایی ماندگار برای خود و اعضای خانواده تان رقم بزنید.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.