وی افزود: قیمت مرغ بسته به فروشگاه و مناطق مختلف با تلورانس ۳ تا ۵ درصدی در بازار روبهروست.
حجت با اشاره به اینکه مشکلات حمل و نقل کماکان پابرجاست، بیان کرد: اگرچه بارگیری نسبت به ۲۰ روز گذشته تا حدودی بهبود یافته است، اما معضل دریافت کرایه پشت بارنامه همچنان ادامه دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه پشت بارنامه از عدد منطقی که روی بارنامه قید می شود، در برخی استان ها بالاتر است، بیان کرد: اگر تا دو ماه پیش کیلویی ۱۰۰ تومان بابت حمل و کرایه بار از مرغداران دریافت می شد، امروز مبلغ پشت بارنامه بیش از این رقم است که در نهایت این امر موجب شده تا حمل و نقل به سرعت صورت نگیرد.
وی نرخ هر کیلو ذرت برای مرغدار را ۱۶۰۰ و کنجاله سویا ۲۸۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: این درحالی است که مسئولان برای قیمتگذاری مرغ، ذرت را با نرخ ۱۲۰۰ و کنجاله سویا ۲۲۰۰ تومان لحاظ میکنند که این اختلاف ۳۰ درصدی قیمت موجب شده تا تولیدکنندگان با چالش هایی روبهرو شوند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به آنکه نهادههای دامی به سبب اختلالات حمل و نقل به موقع به دست مرغداران نمیرسد، از این رو جوجه ریزی با تأخیر صورت میگیرد.
به گفته وی، تا زمانیکه مسئله حمل و نقل نهاده های دامی مرتفع نشود، نمیتوان انتظار داشت که روند خطی تولید ادامه داشته باشد.
حجت در پایان با اشاره به اینکه مرغداران با چالش گرسنگی مرغ ها در واحدها روبهرو هستند، تصریح کرد: شرکت پشتیبانی امور دام باید به جد دنبال این مسئله باشد تا کالا را در انبارهای استانی به تولید کننده عرضه کند چرا که صدور حواله در بنادر به نمایندههای شرکت تعاونی یا نماینده مرغداران، چانه زنی مضاعف برای بارگیری و مسئله دریافت کرایه اضافه پشت بارنامه را به همراه داشته است.
انتهای پیام/